Filter

Nooit geen problemen

Het is soms even zoeken

Snel en voordelig

Altijd snelle levering tegen goede prijzen.

Netjes geleverd

Netjes verpakt. Op tijd geleverd. En tegen een mooie prijs3

heel goed

snelle levering,goede produkten

snelle service

Snel, goede levering en heel belangrijk zeer goedkoop

Zeer tevreden.

Mijn bestelling werd supersnel geleverd in een degelijke verpakking. Kortom, alle reden tot tevredenheid. Prima webshop!

Goed met D.OD., slecht wat betreft levering

Wat ik waardeer is dat het door mij bestelde pakket snel in gereedheid wordt gebracht voor verzending. Echter, mijn pakket van de online drogist zou al vorige week zaterdag, 6 dagen geleden, geleverd moeten zijn volgens Post.nl, maar ik heb nog steeds niets ontvangen. Ik vind dat er weinig communicatie is met D.O.D daarover en ze weinig moeite doen om te zorgen dat ik alsnog het pakket ontvang.

Lage prijzen, snelle service!

top, snel geleverd

duidelijke site, snelle levering

Prima bedrijf !

Uitstekende ervaringen !

prima service

Vlotte acceptatie en terugbetaling bij retour. Ik had zelf een onnodig product besteld.

Goede, vlotte, en nette afhandeling.

Snel, goeie bezorging

Snel en juist geleverd

Als ik iets weer nodig heb en wil bestellen kan ik op de website goed zien en vergelijken. Ik bestel en heb het de volgende dag in huis

Altijd op tijd geleverd

Hebben echt alles op voorraad. Wordt keurig netjes verpakt en verzonden. Echt een aanrader.

Prima webshop

Ruim assortiment, snelle levering, uitstekend verpakt, prima klantenservice.

Duidelijk beschrijvingen en snel leveren

De informatie op hun webshop is duidelijk en de producten worden snel geleverd.

Snelle levering goede prijzen

Het meest fijne vind ik dat er snel wordt geleverd. Dat in combinatie met de goede prijzen maken dat ik graag hier bestel.

Perfecte afhandeling van de bestelling

Alles klopte aan deze order! Mijn artikelen waren op voorraad, het doen van de bestelling verliep zonder problemen. En hoewel ik nogal laat was met een grote order, werd deze de volgende ochtend afgeleverd. De zorg waarmee de producten waren ingepakt was heel duidelijk zichtbaar. Ook de communicatie omtrent de bestelling was duidelijk. Het spreekt voor zich dat ik zeer tevreden ben!

geweldig,echt aan te bevelen

Supersnelle bezorging en allervriendelijkste bezorger,bedankt

Groot assortiment vitaminen en snelle levering.

makkelijk zoeken,snelle levering,alleen is er een site die veel lijkt op de uwe,maar die dat niet is!

Snelle afhandeling en levering

Gewoon goed

snelle en correcte afhandeling

voor herhaling vatbaar

uitstekend

Goede site, makkelijk bestellen en snelle levering.

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ