Filter

uitstekend

Goede site, makkelijk bestellen en snelle levering.

Erg goed

Gewoon goed en betrouwbaar

Scherven in pakketje…

Het bestellen liep perfect. In mijn pakketje zaten twee glazen potjes met supplementen. De verpakking bleek helaas niet toereikend om gebroken glas te voorkomen. Bij het uitpakken bleken de pilletjes tussen de scherven te liggen en heb ik met moeite alles schoon kunnen afvegen zodat het daarna gebruikt kon worden. Mijn adres is in Frankrijk en het kostte bijna een week om dit te ontvangen. Waarschijnlijk zijn ze erg nonchalant en ongeïnteresseerd hier bij de pakket-dienst….. resultaat: breuk. Misschien is het een goed idee om verpakking om glas nog eens extra te ‘beveiligen’….. gelukkig was de inhoud droog materiaal! Ik was al blij dat het zowieso aankwam omdat ik echt niet veel vertrouwen heb in de Franse Post! Dus dit was een probeersel. In de toekomst moet ik het dan misschien naar een Nederlands adres sturen en meenemen als ik een keer daar ben……. Heel lastig dit…. nou ja, iig blij met de artikelen! Fijne dag verder en een groet uit Frankrijk.

Altijd snelle levering en goed verpakt Nooit geen problemen even ik bestel echt regelmatig

zeer tevreden over product en levering.

Zeer tevreden snel correcte levering.

Vlot geleverd

Supersnelle levering

Heel prettig: breed assortiment, voordelige prijzen en supersnelle levering!

Prima , snelle bezorging

Goede aanbiedingen, prima prijs , snelle bezorging

Een heel goed ervaring ben blij met deze webshop

Ik heb vier sterren gegeven omdat de fles was in plastiek ipv glas. Misschien een andere leverancier. Verder is well een goede webshop

Prima !!!!

Goede en snelle levering !

Prima zoals afgesproken

Snel en goed geleverd

super snelle en betaalbare service

volgende dag al thuis bezorgd. zeer tevreden.

'

De Online Drogist is zeer gesorteerd en betrouwbaar. Snelle levering en uitstekende service.

Vlot en correct

De online drogist maakt waar wat is toegezegd.

Best prices and service!

Best prices and service! Keep the great work!

Snelle, correcte levering.

Snelle service en duidelijke facturen.

Het aanbod van artikelen is zeer ruim. Ik heb nog nooit mis hoeven grijpen. Snelle levering en goede verpakking. Niets mis mee.

altijd heel goed

altijd correct en snel

snel bezorgd

Ene dag besteld de volgende dag al in huis ! Super !

fantastisch

altijd volgens afspraak. Geweldig!

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ