Filter

Snel

Fijne snelle drogist...volgende dag in huis...heel blij mee. ..

Geweldig goed

Je besteld en de volgende dag heb je het in huis. Ook de prijs is aantrekkelijk. Ga zo door!!

Zeer accuraat

Mijn bestelling was niet op dat moment voorradig; maar binnen 10 dagen had ik bericht dat het er weer was. Binnen een week had ik het ik huis.

Ruim voorzien in producten en goed verzorgd thuis bezorgd!

Goed verzorgdc en ruim aanbod

Gisteren besteld morgen in huis

Al jaren klant, bestellingen altijd op tijd, en groot arsortimnent op websiite.

Ben al jaren vaste klant. Bestellingen worden altijd op tijd bezorgd. Het assortiment op de website is groot.

Goed assortiment

Nette prijzen en snelle levering

Top bedrijf.

Niet duur en wordt snel geleverd. Zelfs de volgende dag. Ik blijf altijd bij de online drogist kopen

Altijd voordelig en snel geleverd.

Al geruime tijd klant en nooit teleur gesteld. Prima adres voor supplementen en dergelijke.

Goede prijs ,snelle levering

Mooie aanbiedingen, goede prijs en snelle levering!

doen altijd wat beloofd is

goed bedrijf

Correct en op tijd

De verzending en inhoud waren naar wens.

super service

Bijna altijd alles op voorraad.

Goeie website

Betrouwbaar, lage minimale bestelwaarde, snel geleverd, over het algemeen goedkoop, bestellingen compleet geleverd.

Prima webshop

Verrassed groot assortiment. Snelle levering. Altijd goed verpakt. Zeer tevreden.

Awesome Drugstore

Products: They sell good stuff that I'm always looking for and always offer good discounts. Sometimes no discounts or promotions for the items that I usually bought but still reasonable prizes. "Coupon of Kortingscode toevoegen": They never give coupons or discount codes personally through email even though I already subscribed to their newsletter.. So, I never experience it. Jammer! Service or Packaging: Never experienced damage items when it arrived to my doorsteps. Top!

Geweldig!

Al jaren koop ik bij de onlinedrogist. Prima service en gunstige prijzen.

Uitstekend!

Ik ben heel tevreden over jullie service. Als je de bestelling plaatst, heb je de dag nadien je gerief. Nog nooit problemen gehad, altijd correct wat je betseld.

Super snel geleverd

Heel snelle levering,stevig verpakt en mooie prijs,ben heel tevreden

Altijd goed en snel

Wanneer ik iets nodig heb, dan hebben zij het wel, en ook nog snel en netjes geleverd. Blij mee!

mijn ervaring is van af het eerste moment dat ik ooit besteld heb bij de online drogist tot aan vandaag de dag uitstekend, het bestellen, betalen en leveren van mijn producten gaat altijd super. Ze hebben een grote variatie van spullen en alles is altijd op voorraad en dat kan je van sommige winkels waar je naar toe kan niet zeggen. Ik ben super te vrede en zal bij hun blijven bestellen

Goede betaalbare producten, snelle levering

Goed verpakt en snel

Makkelijk en snel

Snelle bezorging en goede prijs!

Uitstekende webshop

Bestellingen werden steeds correct afgewerkt. Geen klachten.

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ