Filter

Snel geleverd.

De online drogist maakt belofte waar.

In één woord: super

Veel keuze, op tijd, goed verpakt; in één woord perfect!

Klantenservice krijgt een 10. Levering is altijd compleet.

Top online drogist

Goede producten. Worden zeer snel en met veel zorg geleverd. Prijzen zijn goed.

Altijd goede ervaringen met deze webshop

Nog niet problemen gehad met de online drogist, altijd snel geleverd en goede prijzen

Goed produkt

Ruime keuze tegen redelijke prijzen.

Super!!

Levering op tijd en altijd keurig ingepakt!

Snelle correcte afhandeling

Bestelling binnen 48uur binnen

Prima Online Drogist

Altijd een geweldig assortiment, snel verstuurd en goed verpakt. Ik hoop hier nog vele jaren te komen, prima online drogist!

Oke

Prima goederen eenvoudig te bestellen en levering

Zeer goede service.

Goed ervaring met Online drogist. Alles wordt goed verpakt en komt altijd op tijd.

Snelle levering en gunstig geprijsd

Al een paar keer besteld. En altijd een goede ervaring. Snelle levering en gunstige prijzen.

Snelle levering, goed product en keurig verpakt!

Perfecte en snelle levering!

Bestelling plaatsen is makkelijk en de verzending is perfect. Aanrader!

snelle, goede levering!!

zb

Ruim aanbod biologische producten en concurrerende prijzen

Bij de online drogist bestel ik al langere tijd mijn voedingssupplementen, biologische thee en diverse andere biologische levensmiddelen, schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten (zoveel mogelijk ecologisch/biologisch). Ze hebben een groot aanbod tegen concurrerende prijzen. Levering is altijd snel en goed en verzendkosten worden vanaf € 20 niet in rekening gebracht. Omdat ik lid ben van de vakbond FNV krijg ik op een deel van het assortiment 12,5% korting; ook dat is mooi meegenomen. Ik ben zeer tevreden over de Online Drogist.

Alle producten enorm goed.

Alles wordt op een correcte wijze geleverd, PRIMA.

Altijd correct

Mijn ervaring met deze website is zeer goed, ik bestel op regelmatige basis , zowel voor mijzelf als voor oudere familieleden. Ik kan alleen maar zeggen dat we erg tevreden zijn over zowel de leveringen als de inhoud .

Ik bestel veel bij de Online Drogist. Groot assortiment,snelle service,hoef niet direct af te rekenen. Echt erg tevreden over .

Helemaal goed

Helemaal goed

super top !!

super prima. fijn geholpen. snelle levering. top !

Ruim assortiment en snelle levering

Alles prima voor elkaar net als de vorige keer. Goede webshop drogist!

Regelmatig interessante aanbiedingen

Mijn ervaring met De Online Drogist is heel positief. Regelmatig komen er aanbiedingen voorbij in de nieuwsbrieven die concurrerend zijn qua prijs met andere (web)winkels. De bestelprocedure verloopt soepel en de artikelen worden snel geleverd. Uitstekend dus.

Altijd een snelle bezorging.

Altijd een snelle bezorging. Vandaag besteld morgen in huis. Veel producten op voorraad!

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ