Filter

Altijd goede service, fijne producten en scheelt vaak veel geld.

Super snelle levering! Bravo!!

Heel makkelijk besteld ''s avonds, de volgende dag was de zalf er al! Ook de betaling ging erg makkelijk en ik ontving ook direct de bevestiging: van de bestelling, van de betaling en van de verzending. Top!

Snel geleverd, goed ingepakt.

De titel spreekt eigenlijk voor zich. Was allemaal prima in orde.

Goede service en snelle levering

Goede en correcte levering.

Kan niet beter.....

Ruime sortering.... Vlot besteld door overzichtelijke website... Vlot bezorgd...... Wat wil je nog meer ?

goeie winkel

bestelling snel ontvangen

Prima levering en service

Snelle levering. Prima

Goede klantenservice, snelle levering

De Online Drogist is weliswaar iets duurder, maar het is een sympathiek bedrijf vind ik. Laagdrempelig ivm verzendkosten, goede klanten service en snelle levering.

Spectacular

Ordered and received in less than 24 hours. First impression: exceptional!

Gewoon goed

Houden zich aan hun woord. Vandaag besteld morgen in huis.

snelle levering en prima service

Snel en goedkoop

De bestelling wordt altijd binnen 24 uur bezorgd! En er zijn goede aanbiedingen!

Aankopen

Ik ben altijd tevreden over de producten en zeker als er kortingen zijn doe ik massaal inkopen, ook altijd vlug geleverd en correct, een goed site

Wordt netjes bezorgd , snel verstuurd . Gewoon goed .

Altijd snelle levering en afhandeling

Altijd goed!

Ben al jaren een tevreden vaste klant!

Tevredenheid

Ik ben niet altijd in de gelegenheid om naar een winkel te gaan omdat ik op een dorp woon. Winkelen vind ik leuk. Maar dit is handiger.

Goed!!

Gewoon heel goed!!

Altijd keurig verzorgd en op tijd.

Ik D O D betrouwbaar. Keurige en verzorgd

Snel !

Veel in vooraadvoor goede prijzen en supersnelle levering, niet alleen in Nederland maar ook elders snelle levering.

Makkelijk en snel

Zonder inlogcodes makkelijk bestellen en de volgende dag in huis. En een groot assortiment.

Werd vlot geleverd als besteld.

Ok

Goed!

Goed ,snel en betrouwbaar

de bestellingen gaan altijd goed.

Wanneer ik bestel is de volgende dag of de dag daarop de bestelling binnen. Wel afhankelijk van post.nl die er soms langer over doet.

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ