Filter

Goed en snel

Al vele malen wat besteld en altijd een snelle levering die klopt!

Zeer positief

Altijd op tijd bezorgd zorgvuldig verpakt....ruime houdbaarheids datums wat voor mij heel belangrijk is

Goed!

Betrouwbaar en kwaliteitsproducten tegen goede prijzen en de optie om elders af te laten leveren.

hele fijne webshop

groot assortiment, scherpe prijs, bestelling goed verpakt en super snelle levering.

Kwaliteit en prijsverhouding prima

Prima producten met goede aanbiedingen en snelle bezorging.

Geen op/aanmerkingen

Heel erg tevreden over de producten. Levering keurig op tijd

Mijn ervaring met De Online Drogist is positief.

Ik heb mijn bestelling, zoals gewoonlijk, op tijd en in goede staat ontvangen. Bovendien zijn de producten vaak net iets goedkoper dan bij de "gewone" drogist.

Fantastische Service, houden zo!

Vandaag bestellen en (inderdaad) morgen in huis. Goed verpakt, netjes afgeleverd, prijs duidelijk, prima leverancier voor de gewone consument! Oké, houden zo!!!

Bestelling wordt snel geleverd.

Mijn Online drogist...TOP!

Nog altijd mijn favoriete Online drogist. Goede service. Goede prijzen. Voorbeeld: 1 van mijn bestelde producten bij Online drogist : 9,75. Bok Bol.com : 15,80.

Super snel en alles in orde.

Prima.

snelle levertijd

Altijd vlot bestellen en geleverd.

Vaste klant

Fijne winkel die alles heeft wat je nodig hebt. Vooral als je op zoek bent naar iets anders dan de standaard merken die je bij de grote ketens vindt. Genoeg keuze aan allergievrije supplementen en (parfumvrije) natuurlijke producten.

Ongekende snelheid en stiptheid

De enige website die dit soort artikelen ruim binnen 24 uur levert. Waarom kan PostNL het bij jullie wel?

Gied

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Voortreffelijk

Voortreffelijk altijd op tijd en goed verpakt, gewoon Top

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd.

Supersnelle goede service

Bestellen gaat makkelijk, goed assortiment

Altijd zeer snel en correct geholpen

Duidelijke site, producten snel te vinden, scherpe prijzen en snele levering

Zie boven Helemaal top !!!

Très satisfaits

Tout est parfait. Grande gamme de produits de qualité à prix compétitifs, livraison très rapide.

Top drogist

Alles snel geleverd en voor een eerlijke prijs.

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ