Filter

Fijn dat ik een herinnering krijg om mijn product weer te bestellen. En het wordt snel geleverd en is goedkoper dan in de winkel.

Altijd goed verpakt ,op tijd , prijs-kwaliteit plus, grote keuze.

Ik zoek als eerste bij dod,.

Dag later bestelling in huis.

Ik ben zeer tevreden!

Het bestellen, snelheid leveren is super verlopen. Vandaag besteld, morgen geleverd.

Heel goed en klantvriendelijk.

Meteen na het invullen van mijn bestelling komt er een email ter bevestiging. Top. En dan is de levering de volgende dag al meteen. Fantastisch en bedankt voor jullie inzet.

Een uitstekende ervaring.

De online drogist heeft een grote keuze voor een mooie prijs.

Vlotte bezorging; prima produkten

Ik kon de vorige bestelling gebruiken om de produkten op te zoeken. Geweldig

Snelle en correcte levering aan een interessante prijs

alles

OK

Een online drogist waarop men kan rekenen?

Al meerdere jaren trouwe online-klant. Tot hiertoe alles probleemloos verlopen. Het grootste voordeel is dat men het kan laten leveren op een ophaalpunt. Ook van de geleverde producten nog nooit klachten gehad.

Goede kwaliteit en snelle service.

Goede kwaliteit en snelle service.

Altijd netjes geleverd. Goede prijs.

Gunstig geprijsd en snelle levering is mijn ervaring met de Online Drogist. Een klein minpuntje vind ik het zgn. 'cadeau': dat is mijns inziens gewoon een vorm van reclame voor andere bedrijven, waar de Online Drogist bij aanklikken waarschijnlijk wat aan verdient. Een cadeautje is wanneer je iets extra's gratis erbij mag kiezen!

Bestel er al jaren is altijd na tevredenheid!

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd echte aanrader

Mooie producten overncht geleverd

Ik was verrast volgende ochtend ba het plaatsen van een bestelling toen hun courier heeft al geleverd. De Online Drogist heeft kwalitatief superieure producten in hun assortiment en leveren bijzonder snel. Ik koop met plezier bij De Online Drogist.

prima en op tijd

prima en op tijd geleverd

Zeer blij mee

Snelle levering en zeer tevreden

Supersnelle levering

De voordeligste drogist en supersnelle levering . Ik bestel altijd mijn producten daar ! Top bedrijf!

fantasfische servisch

heel goed dat er ook achteraf betaald kon worden

De voordeligste drogist van Nederland

Zoveel keus ! Makkelijk en snel is de bestelling geplaatst. Heel goedkoop ten opzichte van andere drogisten. Zowel online als in de winkel. Voor mij geen andere drogist meer.

competetive price and fast delivery

It's a customer friendly service with fast delivery and good prices.. I am a regular customer. Highly recommended!

Snelle levering.

Snelle levering. Goed verpakt. En redelijk in prijs.

Levering is snel,binnen 2dagen is de bestelling binnen super. Ben erg tevreden.

Hulpvaardige klantenservice

Alles wordt snel geleverd en bij een probleem is de klantenservice goed bereikbaar en hulpvaardig.

Goed assortiment en prijsniveau.

Online drogist blijkt meer aan te bieden dan alleen de gebruikelijke drogisterijen artikelen.

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ