Filter

Voordelig en snel

De producten die ik bij Online Drogist bestel, zijn nergens anders goedkoper. Bezorging de volgende dag!

alles was uitstekend verzorgd

alles volgens afspraak geleverd.

Goede ervaring!

Prima levering van mijn tabletten

Matig

De bestelde artikelen vielen tegen, maar dat ligt meer aan de producenten dan aan de webshop. Wat de shop wel te verwijten is, is dat ze zonder dat te melden m'n gekozen bezorgoptie hebben gewijzigd. In plaats van m'n bestelling op te halen uit een pakjesautomaat, moest ik naar een winkel om het pakketje op te halen.

Ik word goed én snel geholpen

Wat ik nodig heb kan ik allemaal bij De Online Drogist bestellen. Kom ik er niet goed ui, dan kan ik altijd bellen. Heb ik wat besteld, en later op de dag wat ik vergeten ben, kan ik het zonder problemen doorgeven.

Prima service en op tijd geleverd

Alles zoals beloofd op tijd geleverd. Degelijk verpakt.

Dè oplossing !

Wat ik "gewone" winkels niet meer vind wordt aan huis bezorgd. Dat is toch wel de oplossing, niet ?

Uitstekende service!

De website is duidelijk, de producten zijn goed vindbaar en de bestellingen worden vlot en bezorgd.

De eerste bestelling

De eerste bestelling ging meteen goed en binnen 2 dagen had ik mijn product in huis. Ik was blij verrast. Top. Anita

De bestelling meteen de volgende in huis.

Goedkoper en snelle levering, maar ik had best wat langer kunnen wachten.

Alleen jammer dat er geen keuze is om langer op je bestelling te wachten, zodat er niet 's nachts mensen aan het werk moeten om mijn bestelling klaar te maken. Wees je bewust dat nachtwerk ongezond is!

Bij navraag over een product werd mijn vraag accuraat behandeld en opgelost.

Over een ontvangen product had ik een vraag. Na telefonisch contact werd met mij meegekeken naar de ingrediënten in dit product en werd bevestigd dat ik het gewenste product had ontvangen. Ook zou er worden bekeken of de omschrijving op de website zou moeten worden aangepast.

Goede service volgens afspraak

Vlotte accurate bediening

één van de beste online winkels van Nederland

de dienstverlening ligt op een zeer hoog niveau, de producten zijn van zeer hoge kwaliteit en bovenal perfect verpakt

perfect

geweldige drogist, duidelijke website. goede service en snelle levering.

Alles gaat super snel, dat is fijn. Er is veel keuze maar helaas mis is sommige dingen nog: meer hagelslag voor een goede prijs (en niet per 6), kokosbrood, Jori pindakaas niet per 6. Jammer dat de levering in Zwitserland niet mogelijk is.

Bestelling snel geleverd,

Vlotte levering

Goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd

heel goed

snelle levering goeie site

Snelle levering alles oke

Goede productkeuze, goede prijzen

De service en contact is prima in orde.

Als altijd weer prima

Makkelijk bestellen, snel bezorgd, prima verpakt.

Goede sevice en hoge kortingen

Goed producten en goede sevice Bestellen en vaak de andere dag al thuis Tegen scherpe prijzen.. Zeeer tevreden

Snel en prijsvriendelijk

Al geruime tijd zeer goede ervaring!

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ