Snelle levering en goede service ,ze hadden vergeten de aansluitkoppelingen erbij te doen en wij kwamen er zaterdags pas achter hebben we gebeld en konden we ze toch ophalen was wel 2 uur op en neer maar anders hadden we een paar dagen stil gelegen dus nu konden we toch verder gelukkig
Ik heb 5 jaar geleden een Trento basic douchecabine aangeschaft. Bij de installatie bleken er strips te missen, die waren door de fabrikant niet meegeleverd. Deze strips werden door douchecabine direct kostenloos nageleverd. Daarna heb ik tijdens de installtie een glazen wand laten vallen; ook deze kon worden nageleverd (uiteraard niet kostenloos ;-). Tot slot is kort geleden, na vijf jaar gebruik, de douchekop kapot gegaan. Geen probleem voor douchecabine, deze kon voor een coulanceprijs ook worden geleverd en wel binnen 1 dag. Top service! Dank!
Na het sneuvelen van een deur tijdens de montage (door goedwillende buurman) zijn wij heel goed en snel geholpen. Inmiddels veel plezier van de douchecabine.
Goed advies,en fijn te woord gestaan.Nog dingen uitgelegd en extra gebeld. Toppie.
Top Service Goede verpakking
Duidelijk website en na bestellen zeer snelle levering
Prima, snelle levering en voldoende geheel aan beschrijving. Goeie werkbeschrijving helpt bij eenvoudig montage.
Telefonisch goed te woord gestaan en snel geleverd.
Duidelijke website snelle bezorging super mooie douchecabine we zijn er heel blij mee
Douchecabine voldoet aan de omschrijving handleiding goed te volgen ben zeer tevreden
Duidelijke website en tel. goed bereikbaar ik had nog een paar montage vragen de man aan de telefoon heeft verstand van zaken en heeft mij perfect geholpen
Douchecabie aangeschaf met de geleverde informatie. Paste voor geen meter en krijg als reactie dat dit allemaal standaard is en dat je dit als consument zou moeten weten. Naar mijn weten is dit bedrijf niet alleen gericht op de professionals maar ook voor de gewone consument die zelf een douchecabine zou willen bestellen en plaatsen. Contact over gehad en daarin was niets mogelijk want ik had dit moeten weten. Uiteindelijk duren cabine maar op markplaats gezet en een andere cabine bij een andere site besteld die wel duidelijke inbouwmaten vermeld.
Wij vinden het jammer dat u het contact met ons zo ervaren heeft. Wij proberen op onze website altijd zoveel mogelijk informatie te geven aan de hand van foto’s, technische tekeningen en productinformatie. Onze klantenservice is altijd telefonisch bereikbaar voor extra informatie of begeleiding voor, tijdens en na het monteren. Helaas kon u zich niet vinden in onze suggestie.
Prima verlopen
We hebben in onze gasten douche een niet alledaagse situatie. Douchecabine.nl heeft prima met ons meegedacht (via het heen en weer sturen van foto’s en uitgebreide telefoontjes) en super geadviseerd. Blij met het eindresultaat.
mijn ervaring is zeer positief over deze bedrijf. binnen een paar uur had ik een douchecabine thuis staan. kwaliteit is goed van het materiaal.
Wij zijn heel tevreden,hebben goed advies gekregen bij de telefonische bestelling
Op de website staat bij de douchecabine eenvoudige montage, maar dit komt niet overeen met de werkelijkheid. Erg bewerkelijk en niet geschikt voor niet ervaren klussers. Verder wel erg snelle levering, waar veel andere bedrijven niet snel kunnen leveren. En goede telefonische uitleg.
On the phone I received very good advice and help. Completely satisfied
Alles is goed verlopen
Prima snel besteld en snel geleverd
Douchehoek nodig van 80X90. Bijna niet te vinden, wel bij hun. Goede levering volgens afspraak. Kwaliteit en afwerling is minder. Slechte installatiehandleiding.
Eerst telefonisch contact. Heel goed advies en behulpzaam geholpen door t bestel proces. Mooie producten ook. Al veel complimenten gehad erover.
Goed product alleen de beschrijving is niet zo goed uitgelegd
Eerst gebeld voor extra informatie. Gelijk geholpen en alle antwoorden gekregen. Binnen 3 dagen was de douchedeur er en het is precies wat ik wil. Super!
Beschadigde levering. Onderdeeltjes werden direct opgestuurd. Top service.