Degene die mij hielp met de nieuwe badkamer was blij verrast met de douchecabine. Makkelijk te plaatsen. Deuren verstelbaar en ruime douchebak. Prachtig.
Makkelijk besteld, snel geleverd. Glazen schuifdeur precies zoals op de foto. Goede kwaliteit en een goede prijs. Zeer tevreden.
Goed product ontvangen , en hele goeie service.
Ik had met spoed een nood douche nodig voor mijn nieuwbouw woning! Ik was meer dan prettig verrast over het persoonlijke telefonische contact! Ik belde om een vrijdagmiddag en zat met een lastige situatie de verkoper deed echt al het mogelijke om mij te adviseren en te helpen ik kreeg zelfs de mogelijkheid aangeboden om de cabine bij de verkoper thuis te halen om dat levering voor het weekend niet meer ging lukken en ik de cabine snel nodig had.
Snelle levering, product was in orde
Het is een eenvoudige maar mooie douchecabine maar de instructies om hem te plaatsen zouden wel een beetje duidelijker mogen
Goed product, prijs-kwaliteit en meedenken met keuze en oplossing.
Mooie radiator. Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.
Goede ervaring met dit bedrijf. Denken mee in de oplossing Ook persoonlijk contact goed ervaren. Bij geen gehoor wordt je terug gebeld binnen korte termijn. Levering producten perfect verlopen en conform bestelling. Douchedeur netjes nageleverd nadat we wisten welke maat we exact moesten hebben. Ik kan dit bedrijf zeer goed aanbevelen.
Communicatie is helder, men denkt mee met de behoefte en dubbelcheckt of de aannemer niets over het hoofd heeft gezien. Levering was bizar snel (meeste sites 4-6 weken, hier 1 dag) hoewel de doorgegeven tijden van het bezorgbedrijf totaal niet klopten. Bij de erg lage prijs toch een douchedeur van goede kwaliteit. Zou het samenvattend zeker aanraden!
ik zou de volgende keer weer wat bestellen.goed geholpen.
Correcte levering ,
Super snelle en correcte service bij nalevering van een product. Erg goed en zeer vriendelijk en behulpzaam
Goed webshop, vrij snelle levering, goed verpakt, al bij al OK …..
Volgende keer hier weer bestellen
Levering snel en goed. Was even de vraag of alles op voorraad was, daarover goed gecommuniceerd, uiteindelijk was alles direct leverbaar.
Goed en snel en zonder schade
Heel blij met de service! Bij vragen mailen ze heel snel terug. Zeker een aanrader!
Wij waren opzoek naar douchedeuren van 1,80m hoogte. Blijkt dat alleen douchecabine deze heeft. Na een goed telefonisch contact en uitleg hebben wij de deur besteld. Uiteindelijk hebben we een aantal dagen later de deur geplaatst thuis en het is top kwaliteit en super makkelijk te monteren. Een aanrader
Alles verliep heel vlot. Ik kreeg tijdig mijn bestelling aan. Heel goed en stevig verpakt. Heel tevreden met mijn aankoop. Ruim assortiment: zij waren de enige die voor mij de juiste afmetingen hadden (en nog aan een goede prijs!) Merci!
Gewoon goed!
De douche cabine werd op tijd geleverd. Nu met de voorbereidingen bezig en plaatsing
heb een mooie douche gekocht een snelle en prima leveringen goed te monteren
Snelle levering en duidelijke omschrijving over het product