Pluspunten
Laatst een badwand besteld bij Douchecabine.nl en ik ben positief verrast! Waar ik eerst twijfels had over het kopen van een enorme glasplaat via het internet, ben ik er nu zeker van dat het de juiste keuze was. Het was een groot pakket, maar heel stevig verpakt met karton, hout, plastic en piepschuim.
Pluspunten
Goed product. Alles volgens afspraak geleverd, Goede aftercare / montage-adviezen. Top!
Pluspunten
Enthausiaste telefonische ondersteuning met zeer snelle reacties.
Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar. Nuttige tips aan de telefoon. Snelle levering.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Uitgebreide en duidelijke website. Uitgebreide mogelijkheden tot samenstellen van bestelling. Vriendelijke telefonische contacten. bij beschadigde levering direct nieuwe geleverd. verpakking deugdelijk. transport van goederen vriendelijk en op tijd. veel inbreng van klant wanneer de levering plaatsvindt.
VerbeterpuntenDe bouwtekening is tamelijk kort en onduidelijk. uitgebreidere beschrijving door tekst in plaats van plaatjes en icoontjes zou ik liever zien.
Pluspunten
Goede kwaliteit Snelle levering Goede prijs-kwaliteit
VerbeterpuntenInstallatie plan alleen in het Duits!!
Pluspunten
goede hulp en uitleg via telefoon prima spullen geleverd zal zeker nog een keer bestellen bij hun indien nodig
Verbeterpuntenzo laten als het is prima
Pluspunten
Snel en duidelijk
Pluspunten
Snelle en accurate levering. Goed verpakt. Ik wilde een aanpassing en verkoper Sander kwam met prima ideeën. Oplossing was snel geregeld. Al met al heel deskundig en professioneel.
Pluspunten
snelle levering en alles compleet, goede beschrijving hoe je dingen in elkaar zet
Pluspunten
snelle service en goed telefonisch advies.
Pluspunten
Snelle levering, ook na een door de klant aangevraagde gewijzigde leverdatum. Spullen in goede conditie aangekomen en degelijk verpakt.
Pluspunten
Had produkt wat de concurrentie niet heeft.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Bestelling gedaan, en deze werd snel afgeleverd. Ga zo door. ben zeer tevreden over de bezorger, deze hielp goed mee om de zware douche, wanden en deuren op zijn plaats te brengen.
Pluspunten
Goede snelle service. Vakkennis. Snelle levering
VerbeterpuntenGeen Ga zo door.
Pluspunten
Meedenken in oplossingsrichtingen voor het plaatsen van een wand van inloopdouche waarbij de muur niet geheel recht was..... Prima advies en dito punctuele levering.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan.
Pluspunten
Perfect te woord gestaan en geholpen bij de installatie d.m.v. foto's van de installatie gemaild en telefonisch contact had zeer goede adviezen en was enorm behulpzaam Mijn complimenten voor het bedrijf, zal het zeer zeker aanbevelen.
Pluspunten
De service, het meedenken en het telefonisch op de hoogte houden van de medewerker heeft mijn oren doen klapperen, echt geweldig!! Maybach service voor een Skoda product zeg maar, deze vent verdient een dikke pluim. Super bedankt jongens!!
Pluspunten
Ons douchebad was uit voorraad leverbaar.
VerbeterpuntenDe bij het bad geleverde bevestigingsmaterialen waren van slechte kwaliteit.
Bedankt voor uw feedback. Douchecabine.nl hecht veel waarde aan de mening van onze klanten wij hebben inmiddels de fabrikant om verbetering gevraagd.
Pluspunten
Super service en erg prettige communicate.
Pluspunten
Heel goed meedenkend met de klant.