Pluspunten
Goed, snel en netjes geholpen.
VerbeterpuntenDe installatie instructies van de fabrikant bij de geleverde cabine is buitengewoon slecht en onduidelijk. Gevolg lekkage bij de deuren
Pluspunten
Snelle levering. Vriendelijke courier. Tevreden over de bestelde douche cabine. Alles in orde.
Pluspunten
correcte aflevering en met een telefoontje 30 minuten voor levering keurig
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling, service en meedenken. Fantastisch dus. Heel erg blij mee.
Pluspunten
Vragen worden snel beantwoord, Snelle levering, mooi produkt. Fraaie, fijne rondom gesloten douchecabine.
Pluspunten
Goede duidelijke uitleg, mooie spullen redelijke prijzen. Een prettige ervaring.
Pluspunten
Snel geleverd ondanks afwijkende maat van de douchebak.
Pluspunten
Pluspunten
Zeer tevreden over het product en de snelle levering.
Pluspunten
Had een foutje gemaakt over de kleur van het afvoerputje. Maar kon deze zonder problemen omruilen voor een ander ging prima en de levering was supersnel.
VerbeterpuntenCommunicatie tussen klant en levering kan wat beter. Zo ineens stond de chauffeur voor de deur terwijl er nog geen afspraak geplant stond toevallig was mijn vrindin thuis dus kon de levering wel doorgaan
Pluspunten
Super goeie service en snelle levering! Vakmensen met kennis van hun producten. Goede prijs/kwaliteit van de douche cabines
Pluspunten
Een goede prijs/kwaliteit verhouding. Telefonisch goed advies en na een probleem met de montage telefonisch geweldig bijgestaan.
Pluspunten
Goede afhandeling van bijzonderheden met installatie van het product. Productaanbevelingen telefonisch doorgesproken.
VerbeterpuntenAanpassing van producteigenschappen van de Turino 219.
Beste Auke wij hebben na telefonisch overleg met u uw feedback doorgegeven aan onze leverancier. Bedankt hiervoor.
Pluspunten
Vriendelijke personeel, goed telefonisch bereikbaar. Snelle bezorging.
Pluspunten
Persoonlijke benadering met een goede suggestie over het plaatsen van de douchebak
Pluspunten
Super service. Ik moest een onderdeel hebben en had het zo in huis. Betaling zelfs voor een onderdeel via ideal super.
Pluspunten
Overzichtelijke website