Pluspunten
Alles meer dan uitstekend, website, tel bereikbaarheid, mondelinge ondersteuning,mailvooivhting, kortom ALLES OK
Pluspunten
Na wat onderzoek op het internet hebben wij een douchebak een een glazen wand besteld die erg snel geleverd werd voor een redelijke scherpe prijs, Na telefonisch overleg met dit bedrijf wisten ze me ook de juiste kraan te adviseren. Helemaal top gedaan!!
Pluspunten
Pas een Trento douchecabine gekocht en geplaatst, geweldig product. Zeer goede service en uitstekende levering.
Pluspunten
Douchecabine Trentocabine geleverd
Verbeterpuntenonduidelijke gebruiksaanwijzing voor samenbouw, op de gok gedaan.
Pluspunten
Onlangs verhuisd en ik moest nog een nieuwe douchecabine hebben voor in de badkamer. Telefonisch contact opgenomen omdat ik wat vragen had en ik werd vriendelijk geholpen. Uiteindelijk gekozen voor een compleet rondom gesloten douchecabine. De douchecabine was binnen enkele dagen in huis zoals beloofd en staat perfect in de badkamer.
Pluspunten
zeer vlotte communicatie via mail
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Mooie douchebak voor een redelijke prijs
VerbeterpuntenDe levering geen was een half uurtje later maar daar kon de bezorger niets aan doen. De halve stad was afgezet voor een evenement.
Pluspunten
Snelle afhandeling van de bestelling je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling per email ,telefonisch goed bereikbaar zowel Douchecabine.nl als de transporteur die de bestelling bezorgd. Onze aankoop voldoet ruim aan onze verwachting goeie kwaliteit
VerbeterpuntenWij hebben geen verbeterpunten
Pluspunten
Levering van datgene wat ik op internet niet kon vinden.
VerbeterpuntenGeleverde item ook in volledig RVS aanbieden ipv deels plastic zodat het een stuk steviger is.
Pluspunten
we hebben zeer goed telefonisch advies gekregen uiteindelijk de Trento BW gekocht prachtige douchecabine goede kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
geen enkel negatief punt, alleen héél positief. Excellent bedrijf
VerbeterpuntenIk zou het niet weten , alles was correct, perfect
Pluspunten
wij zijn uitermate tevreden over de goede service en het perfecte meedenken.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede voorlichting/uitleg. Contactpersoon goed bereikbaar. Geen negatieve punten. Hebben douche nog niet kunnen gebruiken ivm. verhuizing. Dus dat hebben nog niet kunnen ervaren.
VerbeterpuntenN.v..t.
Pluspunten
van A tot Z is dit bedrijf een schoolvoorbeeld hoe je een webshop moet runnen.
Verbeterpuntenhandleiding voor montage vereenvoudigen (stappenplan).
Pluspunten
Goed product voor een mooie prijs
VerbeterpuntenDe gebruiksaanwijzing mag wel iets beter van de montage
Pluspunten
Persoonlijke aandacht, zoeken naar oplossingen. Er was een kraanhendel kapot maar leverancier is failliet. Douchecabine.nl heeft in de magazijnen gezocht naar een alternatief en gevonden! Tegen betaling verzendkosten gelukkig naar verwachting nog lang plezier van onze douchecabine die ze 6 jaar geleden hebben geleverd.
Pluspunten
Precies op de dag geleverd zoals gevraagd omdat op die dag de loodgieter aanwezig bij ons aanwezig was. Over het geleverde douche paneel zijn we zeer tevreden!
Pluspunten
Doen wat ze beloven
Pluspunten
Staan open voor alle vragen tijdens de installatie van mijn douchecabine.
Pluspunten
Leverbetrouwbaarheid en communicatie zijn optimaal. Maak je tegenwoordig helaas ook anders mee. Werd keurig gebeld over levering en achteraf snelle nalevering van onderdeel dat bij de installatie was zoekgeraakt. Heb jullie aangeraden in kennissenkring !
VerbeterpuntenZou niet weten, misschien een wat modernere/hippere uitstraling van de website ?
Pluspunten
Keurige levering, duidelijke informatie, en ze denken met je mee of alles ook met de maten in orde is.