Pluspunten
Goede en professionele ondersteuning Direct zeggen waar het op staat geen verkoop praatjes Goed advies Snelle en accurate levering
VerbeterpuntenHandleiding van het product te semier voor een leek
Pluspunten
Goed advies, prettige service.
VerbeterpuntenLevertijd, afrekening zorgt voor vertraging en afleveren 1 of 2 x per week is te weinig.
Pluspunten
Prima service, snel geleverd!
Pluspunten
Zeer tevreden met deze stijlvolle douchecabine (hoogwaardige materialen en mooi afgewerkt)
Verbeterpuntenmeegeleverde flex afvoerbuis mag wel maatje groter. video demo oogt vrij simpel, maar je moet hem echt even met 2 mensen in elkaar zetten...
Pluspunten
Levering binnen de gestelde termijn. Goede communicatie omtrent de aflevering. Duidelijke handleiding, al duurde de installatie zelf langer dan vooraf gedacht.
Pluspunten
Ziet er mooi uit. Eerste gebruiksoordeel prima.
VerbeterpuntenAssemblagehandleiding moet duidelijker en moet kloppen met geleverde product.
Pluspunten
Ik heb zelden meegemaakt dat iemand zo goed meedacht én de tijd voor je neemt, als Sander van douchecabine.nl Dit is nu mijn tweede ervaring met dit bedrijf en ik kan alleen maar concluderen: Top! Wat een geweldige service. Sander bedankt, ik kom graag als klant bij je terug en ik zal je ook zeker aan anderen aanbevelen. Met vriendelijke groet Els de Bruijn (nu nog) Amstelveen
Pluspunten
duidelijke stappen. geen kit nodig, met 2 man snelle montage. douchecabine staat stabiel.
Verbeterpuntenbij kleinere ruimtes is het moeilijk om de 2 rails te plaatsen. Wij hebben het gewoon buiten gedaan en toen in zijn geheel naar binnen gebracht. wij hadden eerst de verkeerde handleiding dit werd echter na 1 telefoontje direct opgelost.
Pluspunten
duidelijke communicatie, goed bereikbaar en prima telefonische uitleg en ondersteuning.
Pluspunten
Levertijd, communicatie, service.
VerbeterpuntenIn oktober 2013 complete douchecabine inclusief douchegarnituur en rekje voor toiletspullen aangeschaft. Het rekje was helaas na een jaar weggeroest. Nadat er op een aangename wijze contact was geweest met het bedrijf werd zonder morren een nieuw exemplaar toegestuurd. Jammer dat de douchekop en douchekop-houder na 1 jaar vervangen moesten worden, ook al waren deze er gratis bijgeleverd. M.i. zou een kwalitatief beter setje, maar dan voor een lage prijs, door de consument meer worden gewaardeerd. In ieder geval zeker door mij.
Pluspunten
Snel, voordelig. Goede communicatie. Kortom top service.
Pluspunten
Snel geleverd. Alle onderdelen aanwezig
VerbeterpuntenDe douchekop/set is gewoon slecht cq goedkoop. Beter iets meer betalen en een goede erbij. Ik heb hem meteen vervangen
Pluspunten
levering goed uit gevoerd
Verbeterpuntenhandleiding en montage voorschrift kan wel wat duidelijker
Pluspunten
Zeer snelle levering. Cabine ziet er goed uit, zeer verzorgd, goede kwaliteit. Nazorg is prima, geen "betalen en wegwezen". Heel tevreden.
Pluspunten
Goede communicatie over de levertijd, snel en punctueel
Pluspunten
Het pakket was snel in huis, netjes verpakt, niet duur
VerbeterpuntenHet is voor de aanschaf al handig om hulp in te roepen van een 2e persoon die al eens een douche cabine heeft geplaatst, om ergernis achteraf te voorkomen, persoonlijk vind ik deze Turino 217 te licht afgewerkt en had wat meer materiaal kwaliteit verwacht
Pluspunten
Snelle levertijd en hoge mate van service. Verkoper denkt mee om oplossingen aan te reiken en is zeer vriendelijk en beleefd. Goede telefonische bereikbaarheid en advies ivm montage douchecabine. De douchecabine zelf is ook van zeer degelijke kwaliteit en is in het echt nog mooier dan op de website. Wij hadden contact met Sander en ondanks een klein issue werd alles met de glimlach en bijzonder efficiënt opgelost. Top!
VerbeterpuntenSoms wat twijfel bij de montage van de juiste profielen, kan misschien iets duidelijker in de montagehandleiding maar alles heeft zich netjes opgelost tijdens het monteren zelf. Zijn zeer tevreden met onze aankoop.
Pluspunten
Korte levertijd en goede communicatie wat levering betreft.
VerbeterpuntenZware pakketten graag bezorgen dmv een trolley of iets dergelijks. Nu best wel een afstand overbrugd zonder hulpmiddelen.
Pluspunten
snelle levering. kwaliteit douch cabine voldoet aan de verwachtingen communicatie met transporteur.
Verbeterpuntenkwaliteit douch stang en sproeier standaard bij geleverd. werkbeschrijving was erg onduidelijk. En zat in twee dozen. Dozen waren niet genummerd.
Pluspunten
Goed advies verkoper denkt met je mee