Klantgerichte, positieve, meedenkende instelling van de verkoopadviseur,

Werden teruggebeld nadat we in 1ste een bandje kregen, wat een pro actieve houding ! Chapeau. Verder constructief advies over welke douche cabine te kiezen. Ook werd onze positieve kritiek over een paar foutjes in de maatvoering van de cabine op de website binnen no time aangepast. Zeer tevreden en zullen dit ook aanbevelen

• Snelheid / levertijd

Zeer tevreden over de kwaliteit en de levering

De website van douchecabine was erg duidelijk met makkelijke filters waardoor ik zelfs voor mijn lastige nisdouche een goede douchedeur kon vinden. De levering vond slechts enkele dagen later plaats. De douchedeur is van een hele goede kwaliteit en de handleiding goed te lezen. Ik ben erg tevreden!

• Snelheid / levertijd

Hele goede begeleiding en service.

Had in eerste instatantie een andere doucheccabine besteld. Na telefonisch contact werd mij geadviseerd de cabine te nemen die ik toen geïnstalleerd heb en inmiddels enkele maanden met veel plezier en comfort gebruik. Met name de aanvullende technische informatie was opvallend goed!

goede communicatie

zeer snelle levering

• Snelheid / levertijd

Van goede informatie tot een geweldig eindresultaat

Kreeg goede informatie en adviezen om tot de juiste keuze te komen. Vlotte levering en goede aanvullende informatie voor de montage. Eindresultaat is dat wat ik hoopte te krijgen.

Top ervaring !

Zeer snel geïnformeerd dat mijn douchescherm niet direct leverbaar was . Paar andere opties gekregen. Uiteindelijk toch beslist er op te wachten . Op afgesproken week het scherm ontvangen. Deel levering zonder probleem eerder geleverd.

• Snelheid / levertijd

I have ordered recently Vierkante douchecabine met 2 inklapbare vouwdeuren 100 x 100 cm , it just perfectly fitted in my bathroom, thanks for this product, the quality, price , manual, communication with contact center everything is amazing experience. A small note : If possible, would be nice if product comes with the protection stickers to handles, since they may hit glass during folding too quickly and may damage it, of course this tip is for the product manufacturers itself and not for douche cabinet site :)

Goed product, goede service

Badwand 150x140 besteld, helaas niet op voorraad. Goed gecommuniceerd dat deze drie weken later zou zijn. Iets eerder dan dit was deze toch binnen, werd er netjes voor gebeld om bezorging af te spreken. Makkelijke installatie, echter door mijn domme handeling een afwerkdopje door de goot gespoeld. Deze werd onder service door klantenservice kosteloos opgestuurd. Mooi scherm, zeer stevig en goede klantenservice!

Bedankt

We zijn zeer tevreden. Heel erg bedankt.

• Snelheid / levertijd

Beste mensen, bent u op zoek naar een correcte webshop met goede kwaliteitsproducten? Zoek dan niet verder en koop hier. Waarom? - Prima bereikbaarheid - Persoonlijk contact wanneer gewenst - Goede kwaliteit producten - Goede afstemming wat betreft levering - Deze webshop levert wat u op het plaatje ziet Zeer blij dat ik deze webshop ontdekt heb, daar wij bij de verbouwing van onze badkamer moeilijk aan het juiste product konden komen.

• Snelheid / levertijd

Goed hoe de verkoper ons adviseerde over de douchecabine. Tijdens het telefoongesprek gaf hij advies en door direct mee kunnen kijken via internet hebben wij goede keus gemaakt.

Ok snelle service

Verkeerde kleur maar mijn vrouw vond het niet erg

• Snelheid / levertijd

Bestelling geplaatst en kreeg gelijk datum vaan aanlevering

Goed!

Bij de transporteur was een onderdeel van de bestelling kwijt geraakt, medewerker van Douchecabine.nl ging het het meteen uitzoeken en oplossen én belde kort daarna terug dat het geregeld was. Prettig.

• Snelheid / levertijd

Erg goed geholpen. Ik had gelijk een klik met Sander. Ik wou graag een spiegel met licht erachter, maar mij werd geadviseerd om een spiegel te nemen met licht erom heen. Deze hebben wij toen ook genomen en inderdaad fantastisch! Tevens goed advies van Sander gekregen i.v.m. het plaatsen van de douchebak. Durox blokken eronder, lijmen en klaar is Kees. Prijs en kwaliteit erg goed. Een aanrader.

alles ok

alles ok

Spiegel

Prima spiegel en prima service

Top geregeld

Mooie douche scherm voor een mooie prijs

SNEL EN ACCURAAT GELEVERD

Na bestelling en betaling zeer snel afgeleverd met een goede begeleiding via track&trace.

Zeer scherpe prijzen

Mooi aanbod tegen zeer scherpe prijzen. Bestelling geplaatst en op tijd geleverd. Zeker een aanrader om hier te kopen.

• Snelheid / levertijd

Badwand is perfect Sevice en contact een dikke 10 Snelle levering (geheel volgens afspraak) Douchecabine.nl goede servies Goede prijs kwaliteit verhouding

• Snelheid / levertijd

Goed product, snelle levering en uitstekende after sales service

Douchecabine werd snel geleverd en is een prima product, maar tijdens het uitpakken bleek er schade aan de muurprofielen t.g.v. het transport. Contact daarover met Douchebine.nl verliep zeer open en vlot. Nieuwe profielen werden gratis nagestuurd. Top service!

• Snelheid / levertijd

Goede service en een prettig persoonlijk contact.

goede service en prettig persoonlijk contact

• Snelheid / levertijd

alles was perfect , bestelling en aflevering

Ik raad dit bedrijf aan een ieder aan

Goed product geleverd.

Prima douchecabine, die prettig werkt en goed schoonmaakt.

Industrieweg 4-M

6662 PA Elst

Over Douchecabine.nl

Bestel uw douchecabine veilig en snel bij Douchecabine.nl Douchecabine.nl is al 19 jaar de grootste online specialist in douchecabines, met een uitgebreid aanbod douches, douchecabines en complete douchecabines. Het volledige sanitair assortiment van Douchecabine.nl leveren wij tegen scherpe prijzen , doordat wij rechtstreeks bij de fabrikant inkopen. Actief sinds 2005 | Wij bezorgen altijd gratis | Levering door Nederland en België