Douchecabine heeft mij goed geholpen met het uitzoeken van een passende douchedeur tussen twee muren. Ik was zelf al een tijdje opzoek naar een geschikte douchedeur, maar wilde er niet mee "slepen" wanneer ik hem in een winkel zou kopen. Via de website ben ik in contact gekomen met een van de medewerkers achter douchecabine.nl en hij heeft mij perfect geholpen met het uitzoeken van een geschikte douchedeur die ik zelf op maat kan instellen. Na wat passen en meten zit de douchedeur perfect! Bedankt voor de service en de snelle en goede communicatie.
Ondanks de vakantiemelding had ik mijn bestelling snel in huis
Onlangs nog een extra zwarte kraan besteld voor in de badkamer. Had hier ooit al eens eerder besteld en dat was goed bevallen, vandaar dat ik nu weer besteld heb.
Goed advies gekregen wij kregen al snel bericht via de mail wanneer onze bestelling bezorgd wordt. Montage was niet moeilijk.
De handleiding om de douchecabine te installeren was een drama. Allereerst enkel in het Duits, maar vooral super onduidelijk. Ik ben dus niet iemand met 2 linkerhanden, maar het was niet te doen.
Alle handleidingen zijn voorzien van tekst en beeld (tekeningen). Wij vinden het jammer dat u geen contact met ons heeft opgenomen. Dan hadden wij u graag van extra informatie / begeleiding voorzien.
Producten snel en goed geleverd; communicatie alleen per telefoon (we zijn er bijna), zonder vooraf aangekondigde bevestiging per mail.
Ik had de douchcabine twee dagen na bestelling al in huis en, zeker zo belangrijk, alles wat er bij moest zitten, zat er bij. Alle onderdelen, tot het laatste schroefje, waren duidelijk genummerd, wat het makkelijk maakte de bouwinstructie uit te voeren.
Duidelijke afspraken kun je maken en wat ze zeggen komen ze na. Zelfs een nalevering werd keuring thuis bezorgt. Het product voldeed aan de verwachtingen.
Zelf in elkaar zetten is natuurlijk een eigen keuze maar vond ik best lastig bij een nisdeur met vouwdeuren. Vooral het juist afstellen blijkt lastig en je kunt hem natuurlijk maar 1x vastzetten. blijft toch een kiertje tussen de strips. Maar met alle vragen kon ik goed terecht op de chat of via een belletje.
Zeer snelle service
Douchecabine is een zeer goede site om al je badkamerinrichting te bestellen. De verkoopmedewerkers zijn betrokken en nemen de tijd om je al je vragen te beantwoorden, daarnaast denken ze ook mee aan oplossingen. Een echte aanrader.
Goede snelle levering. Zeer tevreden.
Hele prettige ervaring gehad met de koop van onze nieuwe douchewand.
Zeer tevreden duidelijke website Makkelijk te bestellen goed en netjes product ontvangen
Wij hebben een douchecabine besteld met zwarte profielen. Na lang zoeken vonden we dit een mooie cabine tegen scherpe prijs, maar het is toch altijd bang afwachten voor de kwaliteit. De cabine lijkt tot nu toe van heel goede kwaliteit! Bijvoorbeeld: de deur sluit goed, geen oneffenheden in de aluminium profielen of in de ramen, ... We zijn er heel tevreden over. De handleiding had nog wat duidelijker gemogen, maar dat kan ook aan ons liggen ;) We zijn toch wel een vijftal uur bezig geweest om het ding uit te pakken en in elkaar te steken. De levering was door een vriendelijke vrouw en samen (twee vrouwen!) hebben we de loodzware cabine tot aan onze deur gedragen.
Omdat we tijdelijk op de camping wonen was het niet handig om een waterontharder voor ons nieuwe appartement met gratis 50 kg zout te laten bezorgen en daarom hebben we de artikelen opgehaald. Dat vergt van douchecabine.nl een iets andere aanpak dan standaard, maar alles verliep vlekkeloos. De spullen werden zelfs in onze auto gelegd.
Tijdens mijn keuze van het type douche wand werd goed meegedacht en advies gegeven. Tevens werd zeer goed vlot de bestelde douche wand geleverd. De kwaliteit van de wand oogt zeer goed.
Fijne site, super service via mail gehad met kiezen, en geleverd volgens afspraak. En, niet onbelangrijk, wat een prachtige doucheplaat!!!
Snelle levering en leverdag netjes nagekomen
Duidelijk advies omtrent maatvoering en producteigenschappen. Aflevering volgens afspraak verlopen, mede door behulpzame chauffeur. Door het prettige contact en de goede adviezen een aan te bevelen bedrijf. Hier geldt : " De klant is koning ! "
Zie boven
Telefonisch contact gehad over de aanschaf van een douche deur. Ik werd zeer goed geholpen en ze nemen echt de tijd voor je! Daarnaast hanteren ze scherpe prijzen, kortom zeker aan te raden!!
Na enorm te twijfelen wat voor een soort nisdeur ik zou kiezen, was de beslissing snel gemaakt naar aanleiding van het advies van de medewerker. Super!
Goed en snel geleverd
Industrieweg 4-M
6662 PA Elst
Bestel uw douchecabine veilig en snel bij Douchecabine.nl Douchecabine.nl is al 19 jaar de grootste online specialist in douchecabines, met een uitgebreid aanbod douches, douchecabines en complete douchecabines. Het volledige sanitair assortiment van Douchecabine.nl leveren wij tegen scherpe prijzen , doordat wij rechtstreeks bij de fabrikant inkopen. Actief sinds 2005 | Wij bezorgen altijd gratis | Levering door Nederland en België