Zeer goed geholpen, goede prijs/kwaliteit verhouding!

Zeer behulpzaam, snel handelen kortom zeer klantvriendelijk👍

• Betrouwbaarheid

Vlotte levering, meedenken met niet standaard plaatsing

Omdat de douchecabine niet op de standaard manier geplaatst kon worden eerst telefonisch informatie gevraagd. De directeur van douchecabine heeft mij toen in zijn magazijn uitgenodigd om de mogelijkheden te bekijken. Toen we daaruit waren werd het bouwpakket de volgende dag door hem persoonlijk gebracht. 't Scheelde natuurlijk dat de afstand niet zo heel groot was. Ook kreeg ik wat extra onderdelen om de douchebodem van de cabine goed te kunnen plaatsen. Zonder extra kosten. De handleiding van de cabine was wel even puzzelen en niet altijd even duidelijk. Gelukkig had ik wat advies meegekregen. Het zelf monteren van de cabine is zeker goed te doen, maar het vereist wel een zekere mate van kennis en handigheid met aansluiten en aanleggen van sanitair. Tip: - het aandrukken van het dikke rubber van de achterwanden gaat heel goed met zo'n plat verfroerstokje. - Omdat de cabine met flexibele leidingen is aangesloten heb ik twee stopkraantjes gemonteerd in de aanvoerleidingen. Advies voor de leverancier: de flexibele leidingen kunnen best aan twee kanten zijn voorzien van een draaibare wartel, en dan twee halfduims knieën met 2 maal binnenschroefdraad

• Betrouwbaarheid

Vlotte medewerking, creatief meedenken, snelle respons en vriendelijk

Prettig bedrijf om mee samen te werken

Fijne webshop

Laatst voor tweede keer iets besteld, wederom perfect!

• Betrouwbaarheid

Goede duidelijke en snelle service

Een mooie douchewand besteld en snel bezorgd. In 1 woord top!

• Betrouwbaarheid

Snel geleverd en fijne prijzen

Snel geleverd en prima prijs - kwaliteit verhouding

Geweldig goed geholpen.

Ruime keuze producten ,scherpe prijzen. Juiste informatie gekregen om keuze te maken.Bestelling op tijd en van track&trace link voorzien zodat je bestelling kan volgen. En als extra 100 dagen bedenktjjd. Dik tevreden met geleverde spullen.

Goed snel en betaalbaar.

Goed.

• Betrouwbaarheid

Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. De bestelling werd snel afgeleverd. Een nadere vraag over de douchecabine werd meteen beantwoord. Kortom een dikke tien.

• Betrouwbaarheid

Prima service en snelle levering

Douchedeuren besteld en direct werd er gebeld om een en ander te regelen. Vervolgens snelle en correcte levering.

• Betrouwbaarheid

Goede producten met een scherpe prijs

Veel keus aan goede producten met een zeer snelle levering. Vaker besteld en steeds een werkdag later in huis gehad.

Super bedrijf

Super bedrijf.

snelle en goede levering

Goed geregeld

Goed advies

• Betrouwbaarheid

Goed meegedacht, prima produkt, tevereden klant!

Ik wilde een niet-gangbare combinatie van 3 elementen tegen een vlakke wand met een vouwdeur daar in opgenomen. Hadden ze gewoon in vooraad! Keurig volgens afspraak geleverd, helemaal top. Goed advies geweest, tot de volgende keer. Groet bouwbedrijfjmm.nl

Klantvriendelijk

Goed advies

Heel goed . Vriendelijke en vakkundige service

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Alles onverwacht snel geleverd en degelijk materiaal

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Perfecte afhandeling en nazorg van het geleverde

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Wat een super bedrijf douchecabine besteld volgende dag al bezorgd. We werden netje gebeld omdat de douchecabine die we besteld hadden niet zou voldoen aan onze wensen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goed advies klantvriendelijk

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Er wordt duidelijk gecommuniceerd wanneer je een vraag hebt.

Industrieweg 4-M

6662 PA Elst

Over Douchecabine.nl

Bestel uw douchecabine veilig en snel bij Douchecabine.nl Douchecabine.nl is al 19 jaar de grootste online specialist in douchecabines, met een uitgebreid aanbod douches, douchecabines en complete douchecabines. Het volledige sanitair assortiment van Douchecabine.nl leveren wij tegen scherpe prijzen , doordat wij rechtstreeks bij de fabrikant inkopen. Actief sinds 2005 | Wij bezorgen altijd gratis | Levering door Nederland en België