Laden reviews...
23 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent vriendelijk en deskundig personeel, duidelijke adviezen en snelle levering. Verschillende recensies benadrukken dat er goed naar wensen geluisterd wordt en dat er passend advies wordt gegeven. De ervaring wordt beschreven als vriendelijk en professioneel, met vlotte leveringen en montage. Over het algemeen klinkt het vertrouwenwekkend en komt de service als betrouwbaar over.
Dit is helaas iets te vroeg, want ik heb er nog niet in geslapen. Maar het brengen en monteren was al een feest op zich. Keurig gedaan allemaal, netjes, snel. Zo blij als ik ben met de kleur vooral. Zodra ik erin heb geslapen of erop, dan kom ik hier op terug. Echter, er stond al zo'n bed bij mij en daar heb ik al ervaring mee. In 1 woord fantastisch!!
5 June 2026
olga ribbels
ZWOLLE
Prettig contact bij aankoop, leveringstermijn zoals afgesproken. Meedenken met probleem bedbodem
2 June 2026
Karen
Zwolle
de service is goed, heel bekwame mensen, ze nemen de tijd voor je, de mensen zijn erg klantvriendelijk en aardig en heel snelle levering
29 April 2026
Heleen
Hattemerbroek
23 April 2026
Hein
Zwolle
Super vriendelijke mensen, die meedenken, goed advies geven en verstand van zaken hebben!
13 April 2026
Trudy
Zwolle
Hele prettige winkel met vriendelijke en behulpzame medewerkers.
27 March 2026
Anja Goed
Zwolle
Zeer zeker goed geholpen en goed advies
27 March 2026
Ab
Zwolle
Wim en zijn "team" hebben al diverse bedden bij ons geleverd en de levertijden zijn kort. Het zijn heerlijke bedden en Wim en zijn team zijn vriendelijk en opgeruimd tijdens de levering. Gewoon heel fijn.
27 February 2026
Vriendelijke en meedenkende eigenaren
23 January 2026
Andries
Zwolle
Prima service, en mooie bedden!
19 January 2026
Yvonne
Zwolle
In de winkel goed advies gekregen, bed werd snel en netjes geleverd. Bed werd netjes in elkaar gezet. Bestelde artikel was bij levering van het bed er niet en brachten ze nog heel fijn een keer. Kortom heel tevreden!
11 January 2026
M
Wijhe
We zijn door Linda geholpen. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en geeft ons een prima bed geadviseerd. Hij slaapt heerlijk. De bezorging en in elkaar zetten ging ook helemaal goed. Prima service en goede prijs
12 December 2025
Sandra
Zwolle
Vriendelijk te woord gestaan en geholpen met de keuze, levertijd was snel en de aflevering ging ook voorspoedig en was zo geregeld. Zal het zeker aanbevelen
27 November 2025
Thomas
Zwolle
Top service en zeer goede uitleg van het gekochte artikel. Heel goed geholpen en met ons mee gedacht.
24 November 2025
Benny
Nvt
15 November 2025
Claudia
Zwolle
Kleinschalig maar toch heel veel keus, zeer persoonlijk geholpen en we zijn 100% tevreden over het geleverde
2 November 2025
Betsie
Zwolle
Goede service en fijn geholpen!
24 October 2025
Nvt
Zwolle
Heerlijk shoppen. Fantastische mensen. Goede producten. Toppers!
23 October 2025
Roelof
Zwolle
Goed geholpen in de winkel, Bezorgers belden nog even dat ze iets later kwamen omdat het iets uitliep. Zeer tevreden.
21 October 2025
Jurrian
Genemuiden
Prettige hulp en er word goed de tijd genomen voor je. De levertijd is wel lang maar dat weet je van te voren. Erg prettig dat ze in de avond langskomen zodat ik m’n werk er niet op hoefde aan te passen.
3 October 2025
Joram
Nabers
Goede service. En vriendelijk personeel.
29 August 2025
Madelon
Altijd goede Servische bij jullie
22 August 2025
Henny
Zwolle
Alles volgens afspraak professioneel en netjes geleverd en gewerkt
28 June 2025
Jan Luijten
Zwolle
Prettig geholpen in de winkel en uitstekende aflevering en installatie thuis.
31 May 2025
Frank