Pluspunten

Opbergboxspring Varena op Aximatras site gezien, gebeld met vragen. Goeie voorlichting gehad via zeer vriendelijke dame. Via telefoon mijn bestelling geregeld. Goeie service gehad met de bezorgingsdatum. Levering keurig binnen de afgesproken tijd. Telefoontje gehad van bezorgers 1/2 uur voor de aankomst, zeer aardige en spontane bezorgers. Alle inpak materiaal meegenomen. Kamer schoon achtergelaten. TOP. Zal zeker familie, vrienden, kennissen Aximatras aanbevelen als ze iets nodig hebben op slaapcomfort. UITSTEKENDE SERVICE,

Ik kan geen verbetering benoemen

Pluspunten

Super service!!

Pluspunten

Wij hadden een klacht over een topper, dit is zeer goed opgelost, er is 2 keer iemand ter plaatse geweest om te kijken. Toen geconstateerd werd dat er inderdaad sprake van een productiefout was, is er nog dezelfde dag een nieuwe topper afgeleverd! Helemaal top!

Pluspunten

Vriendelijke en kundige service, ze nemen de tijd voor je en er wordt goed geluisterd naar je wensen. Vervolgens kon t erg snel bezorgd worden door ook nog eens erg vriendelijke en spontane bezorgers! Heerlijke eerste 2 nachten op ons nieuwe bed gehad, bedankt axi matras!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Gisteren in de winkel geweest. En de opbergboxspring Varena Deluxe hadden ze ook nog op voorraad. Super!! Wordt vandaag al bezorgd! Ik ben helemaal blij! Deze winkel raad ik iederaan aan. Vriendelijk personeel en de bezorgers waren ook echt TOP! Ik kom zekers terug als ik iets nodig heb.

Pluspunten

Mooie boxspring met opbergruimte besteld. Snelle levering en montage. Heel tevreden.

Pluspunten

Uitstekende service, alles word heel netjes afgehandeld. Als u een bed, matras of iets anders zoekt wat deze mensen kunnen leveren op slaapcomfort raad ik dit bedrijf ten zeerste aan.

Pluspunten

Mijn bestelling van vanochtend werd vanmiddag al bezorgd. Helemaal TOP! Zeer vriendelijke en correcte bezorger ook. Een dikke tien. Ik beveel dit bedrijf van harte aan!

Kan geen punten bedenken, het koekje bij de koffie is er ook al ;-)

Pluspunten

Daarnet onze boxspring met opbergruimte geleverd en geplaatst. Heel vriendelijke levering&plaatsing, top kerels!!! Alsook bij de bestelling via telefoon héééél vriendelijke service en info. Kwaliteit boxspring,donsdeken,kussens,hoeslakens enz. TOP!!!

Pluspunten

Goede voorlichting door een kundige en vriendelijke dame! Zeer snelle levering! Al met al, TOPPIE!

Pluspunten

Zeer snelle levering de zelfde dag nog super

Pluspunten

Heel vriendelijk geholpen. Super goede service, matrassen voor de kinderen uitgezocht en deze konden de volgende dag al bezorgd worden, ze slapen weer lekker. Komen hier zeker terug.

Pluspunten

kan niets aan de voorgaande beoordelingen toe voegen. In 1 woord super

gebak bij de koffie

Pluspunten

Prettige sfeer, goede hulp, snelle levering nl. dezelfde dag al. Al met al zeer tevreden over dit bedrijf.

Pluspunten

Goede en vriendelijke service.Hele leuke prijzen voor super kwaliteit en een snelle levering!

Pluspunten

Vanochtend iets bested, werd gelijk gebeld voor een afspraak voor de levering. Het kon de zelfde dag nog geleverd worden, 1 woord SUPER

geen

George Stephensonstraat 9