Goed geholpen

Geweldig!

Reageren zeer snel en zijn enorm behulpvaardig. Goede informatie en tips over de omgeving.

Overzichtelijk en ruime informatie

Snelle handeling en zeer ruime info, zeker wat de hond aangaat

Snel en duidelijk

Spontaan idee voor een lang weekend weg met je hond(en)? Snel en goed geregeld, rekening houdend met onze wensen qua locatie en sterren!

Super tevreden

Infortief en klantgericht.

Echt gericht op mensen die iets zoeken waar ze met de hond kunnen verblijven en goed kunnen wandelen. Ook negatieve kanten van een verblijf worden genoemd.

Zoals altijd goed

Altijd goed

Het was goed

Zal wel Ok zijn zeker ben er nog niet geweest.

Goede,snelle communicatie

Overzichtelijk en duidelijk

Ga ik zeker in de toekomst weer gebruik van maken!

Best wel wauw!

Wij zijn blij, chille vakantie geboekt voor een prikkie. Leuk dat jullie de hondennamen erbij zetten telkens, haha! Jeej! Goeie info, snel geboekt, gewoon kei goeien handel!

Top Beratung

Schon mehrfach haben wir ein Ferienhaus gebucht und wurden gut beraten. Wir würden sagen,mach so weiter.

Weer zeer goed geregeld

Altijd makkelijk om met een hond een hotelboeking te doen.

super

duidelijke richtlijnen

• Kennis & Vakmanschap

Dit is de tweede keer dat we hier boeken, zeer tevreden tot nu toe.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Geweldig, gemakkelijk boeken met hond

Wij hebben vaker geboekt bij Dogsincluded.

• Kennis & Vakmanschap

Voor de 5 de keer dat we bij jullie boeken en steeds is de service uitstekend.

Super fijne service

Om als bezitters van twee grote honden mooie en leuke vakantie adresjes te vinden is echt een uitdaging. Maar met de website en service van dogsincluded echt makkelijk om iets leuks te vinden (inclusief hondvriendelijke hotels waar je ook lekker kan wandelen voor de heen en terugreis). Wij zijn echt heel blij met de service!

• Kennis & Vakmanschap

Fijn dat we zo snel geholpen zijn!

Goed!

• Kennis & Vakmanschap

Zeer goed en snel geholpen

Gisteren geboekt en vandaag al een antwoord dat de boeking is goed gekeurd. Super blij mee.

• Kennis & Vakmanschap

super ervaring bij een gemotiveerd, vriendelijk en gastvrij Dogsinculded medewerkers

Ik heb een super gemotiveerde ervaring bij Dogs included. Ze zijn gastvrij, klantvriendelijk en proberen je zo goedmogelijk te helpen. Zeker zoals bij ons als je 4 grote honden hebt en een plekje zoekt in binnen of buitenland om een heerlijke vakantie door te brengen. Wij zijn zeer blij met Dogsincluded.

sympathiek

Heel leuk dat de hond vanaf het begin ook meedoet, hij wordt genoemd en je krijgt handige informatie, losloopgebied etc. Heel fijn.

• Kennis & Vakmanschap

Top geen ander woord voor!!

Wij boeken al een aantal jaren en alles is altijd prima!!En vragen worden snel beantwoord,wij zijn meer dan tevreden!!

• Kennis & Vakmanschap

jullie hebben ons goed op de hoogte gehouden of er twee honden mee mochten, en ook meteen doorgegeven dat het kon.dankjewel hier voor.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

TOP!

Erg vriendelijk en behulpzaam! Direct contact toen het niet lukte een boeking te maken, ik kreeg zelfs een telefoontje met advies wat ik zou kunnen doen. En toen lukte het wel.

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)