Laden reviews...
49 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
The reviews show a consistently positive experience with clear information, easy booking, and friendly service. Guests frequently mention dog-friendly policies and quick responses. Overall, the platform is seen as reliable and convenient for arranging pet-friendly stays.
Ik kan mijn boeking niet inzien en de reispapieren zijn verdwenen.
25 July 2026
jenny meijering
winschoten
We hebben het nagekeken, echter zien we twee accounts onder uw naam. Het lijkt het er op dat u zich met een ander mailadres aangemeld heeft dat waar uw boekingen onder gemaakt zijn. Om deze reden zal u geen boekingen in uw omgeving zien. Indien het niet lukt om met het eerdere mailadres in te loggen, verzoeken wij u om ons even te mailen zodat we daar direct mee kunnen helpen.
Duidelijke mail inzake de stond van de reservering. Duidelijke site
22 July 2026
Hanny Brand
Montfoort
20 July 2026
Joost Hoevers
Bosch en Duin
De reservatie ging supersnel en alle gevraagde info was direct gecommuniceerd, ik ben zeer blij met deze ervaring!
18 July 2026
Patrick WINDAEL
Sint-Gillis-Dendermonde
Super slecht, !!
15 July 2026
Agnes
Valthermond
De accommodatie die wij geboekt hebben, bleek na aankomst op meerdere essentiële punten niet te voldoen aan de advertentie. De belangrijkste afwijkingen zijn: * Airconditioning ontbrak, terwijl dit expliciet als aanwezige voorziening werd vermeld. Dit was essentieel onderdeel van mijn zoektocht. * De geadverteerde omheinde tuin bleek zich niet bij de accommodatie te bevinden, maar op circa 100 meter afstand. Hierdoor was deze voorziening feitelijk niet bruikbaar voor het doel waarvoor wij de accommodatie hebben gekozen: onze hond veilig en zelfstandig buiten kunnen laten. Bij het melden van onze klachten bleek dat DogsIncluded geen ondersteuning biedt, maar dat je zelf veel tijd en moeite moeten investeren in het proberen op te lossen van deze situatie.
5 July 2026
Sandy
Goeree-Overflakkee
Fijn geholpen
30 June 2026
Jeannette Smit
Kimswerd
Deze service helpt mij bij een eventuele volgende boeking.
1 June 2026
Tiny
Venlo
Geholpen met vragen tijdens en na het boeken. Duidelijke informatie op de site over vakantieland. Ik had alleen wel dat toen ik voor een dierenarts keek in de buurt van Hamelen ik maar één dierenarts aangeraden kreeg en die was drie uur rijden verderop, terwijl als ik zelf keek online vond ik er een op een kwartier rijden afstand. Daar zou dus nog naar gekeken kunnen worden, want op moment van nood wil je niet zoals in dit geval een dierenarts die zo ver weg is hebben.
26 May 2026
Anne Engelmann
Amersfoort
Cosy little house, very basic but really nice! The dogs could freely run around while we had breakfast at the nice terras. Overall a very pleasant stay and the owners, who live nextdoor, are very friendly people, they even gave me a present for my birthday! I would recommend this place to all of you!
25 May 2026
Peter
Eeklo
Info is tegenwoordig minder compleet dan voorheen. Toen was er een overzicht van kosten,bv open haard hout, linengoed, handdoeken, spullen voornet bed. Dat vindt ik een groot gemis. Ik heb net geboekt, maar weet niet of bv handdoeken etc aan wezig zijn, dus neem het maar mee. Kortom, nieuwe opzet website is geen verbetering.
23 May 2026
J.P Rotensen
Lelystad
vraag voor extra hond, goed nagejaagd en opgelost top
19 May 2026
Dick
EMST
Goed en snel geholpen. Ook na verandering van datum.
15 May 2026
Yvonne
Wijk bij Duurstede
Boeken ging snel, duidelijke uitleg, mooie website
14 May 2026
Henny
Schiedam
Moesten omboeken en de dame van Dogsincluded, Judith, heeft ons uitstekend geholpen. Snel gereageerd en heel.prettig, persoonlijk contact. Top!
12 May 2026
Marij
Veldhoven
Ik had eerst een ander huisje willen boeken. Kreeg via de website een boekingsbevestiging zonder betaallink. Toen ik hierom vroeg kreeg ik een bericht dat mijn betaling was verwerkt zonder te hebben betaald!? Gebeld met DogsIncluded. Men zou het uitzoeken waarna bleek dat er geen ruimte meer was in het park. Ik vind dat dit gelijk bij de boeking naar voren had moeten komen. Men heeft de eerste boeking geannuleerd. De tweede boeking ging verliep wel naar wens zoals ik gewend was in de vele vorige boekingen bij uw onderneming
11 May 2026
Jim
Reeuw8jk
We boeken regelmatig vakantiewoningen bij dogsincluded en zijn tot deze boeking zeer tevreden geweest. Echter deze boeking vakantiehuis in Noiseux Namen daar zijn we zeer ontevreden over. In de beschrijving staat vakantiehuis op het platteland. Hier verblijft u in een stenen vakantiehuis op het platteland, waar u zich meteen thuis zult voelen. De grootste bezwaren mbt het vakantiehuis was dat de tuin niet aangesloten is op de woning. Je moet een via een klein stukje buitenom. Ook ligt de woning aan een drukke weg waar 70 km gereden mag worden maar men doorgaans 90 km en harder rijdt. Dit is niet prettig met een hond in het geval dat deze weg zou glippen indien men de voordeur uitgaat. Daarnaast worden er 3 slaapkamers weergegeven Wij hebben een klacht ingediend. Dit hebben we in eerste instantie bij Novasol gedaan zoals staat in de algemene voorwaarden. Novasol is van mening dat vanuit het google maps plaatje men de conclusie had moeten trekken dat het een drukke weg was en vanuit de beschrijving zou duidelijk zijn dat een kamer geen slaapkamer was maar een overloop. Klacht werd dus niet erkend. Contact opgenomen met Dogsincluded. Communicatie met Dogsincluded was en bleef vriendelijk maar zij blijven wijzen naar Novasol en Novasol naar Dogsincluded. Kortom ik voelde me een hond die achter haar eigen staart aanrent. De omgeving is mooi dus we hebben het beste ervan gemaakt maar kwaliteit prijs is niet in verhouding.
5 May 2026
Nancy Wichers
Aalsmeer
Een zeer fijn huisje met een fantastische tuin voor onze Aussie Riley. De tuin is volledig omheind en door de heggen ook niks te zien, wat zeer fijn is als je een hond hebt die denkt dat ie moet waken en beschermen. Ook de omgeving heerlijk rustig en meteen aan het Veerse meer, waar je heerlijk kunt wandelen ook in alle rust.
28 April 2026
Monique Cortenraad
Margraten
De site werkt snel en boeken gaat eenvoudig.
28 April 2026
Rene
Breda
Supersnel kunnen boeken en ineens bevestigen.
5 April 2026
Ik moest last minute voor 2 dagen een onderkomen vinden. Dat ging super goed
26 February 2026
Rob
Huizen
Een fijne website met verschillende keuzes.
17 February 2026
Berit
Waalwijk
Makkelijke website. Snelle zoekmachine. Het enige wat ik mis is jet juiste adres van ons vakantie huisje, maar misschien komt die later nog.
11 January 2026
P
Nijmegen
Inmiddels al verschillende malen een vakantieverblijf via Dogsincluded geboekt. Steeds weer blijken onze honden zeer welkom te zijn en hebben zij (en dus ook wij) een heerlijke vakantie. Vaak op de mooiste plekjes in de natuur.
4 January 2026
Anita