In één woord, "super"! Alles verliep snel, correct en duidelijk. Heb jullie via de zoekmachine gevonden. Blij dat er een site is waar we zeker van zijn dat er hondjes mee mogen. Is anders steeds een gedoe of het wel of niet mocht. Ons hoor je zeker nog terug. Groeten.
2e keer geboekt bij jullie en weeral nemen jullie tenminste de tijd om met eigenaars te overleggen. Wij hebben een heleboel honden binnen ons gezelschap en de zoektocht naar een vakantiehuis dat aan al onze wensen voldoet verloopt steeds moeizaam, zeker in het verleden hebben we een aantal keer andere oplossingen moeten zoeken voor de honden. Sinds we jullie ontdekt hebben gaat het veel vlotter, jullie vragen het tenminste effectief na en al twee keer met positief resultaat!
Snelle reactie, vriendelijke service, correcte afhandeling. Top
Snel geregeld en leuke informatieve extra's.
We hebben jullie service op onze doorreis vakantie in Frankrijk met onze hond Spetter 3 keer naar genoegen gebruikt.
We werden netjes op de hoogte gehouden door jullie.
In onze zoektocht naar een vakantie woning voor 7 personen en vijfhonden kwamen op deze site terecht. genoeg keus, vlotte beantwoording van de vragen en tips hoe verder te zoeken en we zijn dan ook snel geslaagd in onze zoektocht.
Goede uitleg, en snel handelen. Goede en duidelijke site.
makkelijke boeking Corona-voucher met zeer goede voorwaarden (mogelijkheid lang na datum te gebruiken)
Alles aan verblijf was tip top in orde, enkel spijtig dat de anulatieverzekering die ik al betaald had terug gestort is. Wij konden er niets aan doen dat we moesten omboeken o.w.v. Coronamaatregels, en hebben omboekingskosten moeten betalen. Daardoor werd de reis uitgesteld en zaten we met een iets oudere hond en een persoon met een heupbreuk, dus als we niet konden vertrekken waren we al het geld kwijt.
Goed en aangenaam
Persoonlijke vraag werd snel uitgezocht en beantwoord
Er wordt snel gereageerd en je wordt goed op de hoogte gehouden. Zeer uitgebreide en nuttige informatie over meer dan het huis alleen. We gaan hier zeker vaker gebruik van maken en zal het zeker aanbevelen aan anderen.
Uitstekende beschrijvingen van de vakantieaccomodaties en makkelijk te boeken. Perfecte communicatie over de boekingen en betaalgegegevens. Goed te bereiken klantenservice. Alles top!
Fantastisch dat ik een vraag kon stellen en dat ik dan toch al een optie had. Fijn dat jullie regelmatig lieten weten dat jullie onze vraag niet vergeten waren.
Snel antwoord op de vragen. Alleen lang moeten wachten op bevestiging eigenaar,maar dat zal jullie fout niet zijn. Voor de rest prima service.
Het kan niet beter. Altijd in orde,veel info,hondjes kunnen altijd mee. Kijk zelfs niet meer op een andere site,de service is hier het beste! Doe zo verder!
Dogs included heeft erg haar best gedaan om een foute boeking van mijn kant om te zetten naar een andere periode.
Steeds een goede service, een afgestemd huisje, een mooie voorbereiding, alle hulp en info. Zo ga je gerust op reis en geniet je deze te meer. Bedankt
prima en duidelijk
Snelle en acurate afhandeling van de boeking.
Overzichtelijk en duidelijk. Voldoende en goede informatie Makkelijke boekingsprocedure.
Duidelijke site, mooie huisjes en snelle afwikkeling. Via deze site voor het eerst geboekt.
prima, geweldige site