Wij hadden de pech om bij ons eerste uitgekozen huisje te lang te moeten wachten op een antwoord van de eigenaar. DogsIncluded heeft haar uiterste best gedaan om een antwoord te krijgen, maar dat lukte niet op korte termijn. Een ander huisje gevonden via DogsIncluded, dat was meteen geregeld ! Perfect !
Uitgebreide info en ondersteuning. ¨Bij toeval¨ al voor de 2e keer een mooiere accommodatie gekregen, als wat wij uitgezocht hadden. Toeval? Nog graag antwoord op de vraag waarom onze grotwoning in gecanceld door de eigenaar. Verder niets dan lof voor jullie organisatie. In November December gaan we weer met jullie in zee!
zeer duidelijk en veel informatie
Snelle ervaring op boeking maar niet duidelijk weergegeven dat ik op bijkomende kosten opeens met een op mij onbekende naam te maken kreeg.
Zeer positief en prettig en vooral aan de telefoon heel warm en menselijk.
alles goed beschreven op de site en zeer goede servis
Reservering met hond prima geregeld.
Dogs included heeft mij op eenvoudige wijze door de booking heen geholpen. Waarvoor dank.
de boeking en info was ok , nu zien wat het echt wordt
Snelle en correkte afhandeling. Ook leuk dat er om de hondennamen wordt gevraagd.
We hadden nog een paar vragen maar deze zijn heel snel beantwoord.
De site werkt prima, alles is duidelijk. Ik vind 1 ding jammer: je kan niet het aantal km’s ingeven wat je wil rijden voor de heen- cq terugreis Wel regio’s maar ja dat vind ik niet zo duidelijk.
Duidelijk, makkelijk te volgen en in te vullen
Aangenaam
Bel me even ivm betaling 0032 468122640
Onze boeking met aanvullende vraag werd uitstekend en snel afgehandeld.
Mijn privacy prijs geven alleen voor het doorsturen alleen mogelijk is door(naam, e-mailadres, IP adres vind ik niet prettig,
Fijne organisatie voor mensen die reizen met een hond
Goed geholpen bij het zoeken naar een vakantie. Alle huizen waar meer dan 1 hond is toegestaan overzichtelijk bij elkaar.
Onze eerste uitstap in de Vlaamse Ardennen liep ook vlot
Snel een mooi vakantie huis gevonden
waarom moet je eigenlijk de leeftijd van de honden weten??
Makkelijk en overzichtelijk boeken met hond
alle vragen werden snel beantwoord
Had zelf een foutje gemaakt maar binnen notime opgelost.