Fijn dat er veel aanbod is, soms wel wat te veel informatie. Even zoeken hoe het systeem werkt om de juiste prijs van de accommodatie te vinden. ik begreep niet meteen hoe ik de beschikbaarheid moest lezen.
Erg handig, alleen je eindbestemming invullen en de km die je per dag wilt afleggen, dan hotels enz. bekijken en boeken.
Snelle reactie en goede service.
goede kennismaking met de site
Wij hebben al verschillende malen bij jullie geboekt en zijn zeer tevreden van de geleverde service. Tot nu toe hebben we nog nooit problemen ondervonden en we stellen de vlugge, vriendelijke correcte manier van werken ten zeerste op prijs. Als we bijkomende vragen hebben worden die steeds zo vlug als mogelijk beantwoord. Kortom de mensen die bij Dogsincluded werken zijn echt bekwaam en begaan met hun job. Een dikke proficiat aan het ganse team en nog veel succes. Groetjes van Belle, Andra en van onze hondjes Lars en Kin een dikke poot.
Snel en vriendelijk geholpen!
Vlotte opvolging,ook superblij met het aanbod in deze moeilijke periode
Super duidelijke info.
Vlotte service. Snel antwoord op mijn vragen
snel en vlot, goede website
Komen voor de eerste keer
Leuk dat jullie zoveel aandacht hebben voor de honden! ook fijn de uitgebreide informatie.
al vele hotels en huisjes via dogsincluded geboekt altijd prima verzorgd en geholpen aanrader
Voor 2de keer geboekt,site werkt perfect heel goed opgesteld!!
Het is handig als een organisatie vragen stellen en regelen uit handen neemt. Schept duidelijkheid. Zeker met meerdere honden is dat vaak lastig .
Het is makkelijk als je met een hond reist!
Fijne zoekfilter!
Het was mijn eerste kennismaking met DogsIncluded en ik heb gevonden wat ik zocht. Alle informatie, die je nodig hebt, wordt gegeven.
Geeft snel een overzicht van de opties met prijzen en ligging. Via doorklikken ook goede extra info. Snel en eenvoudig te boeken.
Weet van vorige boekingen dat het prima bevalt
Makkelijk om een kamer te vinden, alleen op de website een beetje lastig om de juiste kamer te vinden.
Selectie met filter verloopt goed, en met de kaartweergave kun je eenvoudig de juiste overnachting vinden en regelen.
Als eerder
Super service, klantvriendelijke medewerkers.