Mijn man en ik waren bang dat we last minute in Nederland nergens meer terecht konden met onze 2 honden. Zeker niet onder de €1000. Maar wat schept onze verbazing.. bij deze site hadden we gewoon keus! We gaan nu toch nog een midweekje weg voor een prima prijs. En allebei de honden zijn welkom. Onze dank is erg groot dat we dankzij deze site toch nog een weekje vakantie hebben gevonden! We kijken er erg naar uit.
Duidelijke mailwisseling. Komen afspraken na. Doen hun best voor de klanten. Onderhouden contact.
Keurig op de hoogte gehouden van de stand van de boeking super
Goede hulp bij het zoeken naar een hondvriendelijk verblijf. Goede keuze en alles was duidelijk. Laat ons hopen dat het verlof net zo vlekkeloos verloopt als de boeking.
Ik denk dat we een prima boeking hebben gedaan!
Fijne duidelijke site en bij mijn vraag snel geholpen door vriendelijke medewerksters
perfect ! Ik geef altijd jullie site aan Franse vrienden met honden. Jullie zouden aan een Franse versie moeten denken !
Boeking ging soepel en eenvoudig
Duidelijk en eenvoudig
Makkelijk en mooie website, klantvriendelijk ook
dit is naar mijn mening de makkelijkste manier om een accommodatie te vinden met honden . was de vorige keer ook uitstekend geregeld
Prima.
Wij hebben al een aantal keer geboekt met Dogsincluded en zijn hier op elke manier heel tevreden over.
Vlot antwoord op gestelde vraag over aantal honden
Kon snel de keuze maken nadat de zoekfuncties waren ingevuld. De bevestiging/reisdocumenten werden per omgaande terug gemaild met duidelijke beschrijvingen.
Snelle reactie terug ontvangen op mijn vraag.
zeer goed geholpen
duidelijk en praktisch
Mooi overzichtelijk.
Tot nu toe heb ik altijd heel goed gezeten met mijn hond, in een vakantiehuis of een hotel. Totaal geen klachten, juist een aanrader en jullie reageren altijd snel!
Eerste keer dat ik boek via Dogs Included, maar ik heb er niets op aan te merken. De site is duidelijk, genoeg informatie. Ik heb geen problemen ondervonden met het boeken, was zo gepiept.
Dit is voor het eerst dat we onze hond meenemen op reis
vlot , overzichtelijk , gemakkelijk , veel keuze met veel info