Omdat Dgsincluded vooraf al selecteert op huisdier toegestaan scheelt dat enorm veel zoekwerk en teleurstelling in tegenstelling tot andere zoeksites, waar je vaak niet eens kunt vinden of de aanbieder honden toestaat. Moet je contact op gaan nemen.
Goeie keuze aan vakantiehuizen en -bestemmingen, accurate beschrijvingen en goeie prijzen. Je weet steeds wat te verwachten, en als er iets niet klopt aan het verblijf heeft het meestal met externe omstandigheden te maken. Absoluut aan te raden voor hondeneigenaars.
Gaat lekker snel Mooie info over de buurt Handig de info over dierenarts en winkels e.d. Super
Nette afhandeling van je vragen en worden beantwoord. We hebben nog een aantal vragen, deze worden na de juiste ervaring, en wordt binnenkort beantwoord. Goede ervaringen, goede aanrader om samen met de 4voeters vakantie te vieren. Top geregeld... Dogs included dank voor jullie support en kennis van de omgeving. Resultaat en Verwachtingen zijn groot.
Het boeken van een accommodatie gaat heel gemakkelijk en de geleverde informatie is simpel en volledig. Geen vanaf prijzen en inclusief of exclusief zodat de prijs gewoon duidelijk is. Ook de persoonlijke noot in de emails en de extra service is een plus.
Dit is de tweede keer dat wij een vacantie boeken bij dogsingluded. Het gemak en keuzes is enorm.
Prima overzichtelijke site en snelle digitale afhandeling/boeking.
pro-actief bij mogelijke problemen (zie aanpak Covid-19 om upfront iedereen te contacteren rond mogelijkheden en risico's).
verloop vlotjes
Snelle reactie, top instelling
Altijd prima huizen
Via dogsincluded 2 hotels voor onze heenreis naar spanje geboekt. Via de site ging alles supersnel en een bevestiging kregen wij binnen een minuut
Prima, duidelijk
We boeken al jaren via Dogsincluded en onze ervaring is goed. Fijne huisjes en goede communicatie
Aangezien wij 2 hondjes hebben en dan vaak misgrijpen of discussies hebben dat we slechts 2 kleine hondjes hebben en dat dat minder erg is dan een grote hond qua viezigheid, valt het niet mee om iets leuks te regelen. Nu ik jullie heb gevonden ga ik vaker via jullie boeken!
al heel vaak bij dogsincluded een vakantie geboekt. altijd, bij vragen, snel en duidelijk antwoord. en alles top geregeld. chapeau !
Fijne overzichtelijke website met genoeg keuze.
Het is niet altijd makkelijk om met onze honden op vakantie te gaan maar Dogsincluded maakt de hele boekingservaring super fijn. Goede en eerlijke omschrijvingen, zoekfunctie op land, regio en plaatsnaam is top.
Onze dochter had goede ervaring met uw organisatie en zodoende zijn we bij u terecht gekomen. Vanwege de honden hebben wij uw organisatie gekozen.
Helder en duidelijk.
Vergelijken was makkelijk. Duidelijk alles vermeld en veel foto's maakt het beter.
Fijne site, blij dat ik deze gevonden heb omdat er rekening wordt gehouden met mensen met honden. Goede en snelle communicatie. Een aanrader, ga er zeer waarschijnlijk meer gebruik van maken!
We zijn al jaren tevreden over het team van DogsIncluded! Super service, goede communicatie, zeer overzichtelijke website.... In 2020 kregen we te maken met Covid-19 maatregelen en stond alles op zijn kop! Petje af voor het team van DogsIncluded om alles in goede banen te leiden!!! DogsIncluded is en blijft ons favoriete reisbureau. Alle informatie voor handen voor een goed en verzorgde vakantie met onze honden.
We zijn al drie keer op reis geweest. 2 vakantiehuisjes en 1 hotel. En telkens was het piek fijn in orde en goed georganiseerd. En nu met heel het Corona gedoe genoodzaakt om onze reis om te boeken en ook daar schitterende hulp en makkelijk. Super organisatie ! En je krijgt snel antwoord als je een vraag stelt!
Direct en mooi omschreven antwoord rondom onze 2 viervoeters Finn en Milo.