heb net gereserveerd een beetje snel om te zeggen hoe het verder gaat Maar ik hoop het beste!!
Mijn ervaring met DogsIncluded is prettig, snel en vriendelijk! Voor ons is het niet altijd makkelijk om een geschikt huis te vinden omdat we 2 honden hebben. Ga vooral zo door! En bereid graag jullie aanbod uit in Nederland en Italie, is ons geval.
Wij, gezin met tot nu toe 4 jackies gaan 3x per jaar op vakantie in een vakantiewoning waar juist voorzieningen voor onze viervoeters belangrijk voor ons zijn. Twee keer per jaar een weekje in Nederland en 1x per jaar 3 weken in onze favoriete vakantieland Frankrijk. We hebben altijd flink moeten zoeken en veel moeten uitzoeken, altijd goed gelukt, maar hoe makkelijk is het en hoe leuk om zoveel aanbod te bekijken op jullie site. Dus tot nu toe zeer tevreden ook met de reacties, super leuke antwoorden. We zijn nu nog twee weken in Frankrijk maar zien er al naar uit op onze vakantie voor 2021. Groetjes Marijke en Leen
Ik kwam jullie site tegen en had interesse maar stond net voor een andere vakantie en kon ik niet overleggen met de andere een hele tijd later toch kunnen overleggen en toen gelijk geboekt en het was er nog. Alleen jammer dat ik bij de boeking de foto’s niet meer kon zien alleen die van het huisje
Lekker makkelijk om op de kaart uit te zoeken wat er in welke omgeving te vinden is, met direct doorklikken om meer te weten. Vervolgens doorklikken om te boeken. Een probleem is altijd, dat het bedrag uit de aanbieding in de praktijk (na het boeken) altijd hoger uitvalt, omdat er bijkomende kosten zijn en bv in ons geval toeslag voor de honden. Geen probleem, maar direct inzicht (bv in een side-panel) is transparanter.
altijd in orde ,nog geen slechte ervaringen mee gehad.
Vorige keer lukte het reserveren niet, de dag er na werden we gebeld of ze konden helpen, dat hebben ze ook gedaan. We gaan nu sinds 2 jaar elke korte vakantie via dogsincluded.
Enkele opmerkingen werden ter plaatse gegeven ivm het vorig verblijf, dit werd dan snel en goed opgevolgd en opgelost. Dit noem ik de service die je mag verwachten. Mij zie je telkens terugkomen.
Wegens meer honden op aanvraag stond onze boeking een tijdje in optie echter kreeg ik steeds snel feedback op m'n vragen hierover.
Ondanks alle drukte door de gevolgen van de Covid19-pandemie hebben jullie onze boeking snel en adequaat geregeld.
We werden weer uitstekend geholpen; de eerste boeking verliep niet volgens plan, dit werd onmiddellijk verholpen.
Een betere begeleiding kan je je niet wensen. De informatie op de website is 100% volledig, en waar er toch nog gegevens ontbreken is er altijd de mogelijkheid om dit na te vragen. DogsIncluded neemt die taak perfect op zich en houdt je bij elke stap op de hoogte. Hondeneigenaars die samen met hun viervoeters willen reizen zijn bij DogsIncluded aan het juiste adres. Ik ga nog reserveren via deze website. Groet en merci voor de dienstverlening, Evy
De site wijst zichzelf uit
Goede ervaringen uit eerdere boeking deed ons besluiten om via deze organisatie een vakantie te boeken
We hebben dankzij jullie een adres gevonden wat goed lijkt en waar de hond welkom is. En niet onbelangrijk: voor ons per fiets bereikbaar, want we hebben geen auto.
Wij hebben een last minute aangevraagd bij dogsincluded. We hebben 3 honden. Dogsincluded heeft navraag gedaan of er 3honden mee mochten ipv 2. En dit allemaal binnen een dag.
Wat een enorme tijdsbesparing levert boeken via DogsIncluded op. Niets meer zelf uitzoeken, je hele vakantievoorbereiding gedaan. Een superklantvriendelijk team dat echt met je meedenkt. Echt top dienstverlening, voor iedereen met (of zonder) hond een aanrader.
Zeer vlotte afhandeling en duidelijke informatie
Alles erg makkelijk en goed geregeld. Erg fijne overzichtelijke website om huizen te zoeken
Vrij snel te boeken en te betalen
Snel en goed geholpen op zeer klantvriendelijke wijze
Bij vragen krijg ik redelijk snel antwoord ondanks de drukte ivm Corona. Heldere en duidelijke informatie op website en de boekingsmails die je krijgt.
Jammer dat de voucher voor deze boeking niet te gebruiken was.
Mijn ervaring is heel positief en geeft mij een 'veilig' gevoel.