Prima service, snel en vriendelijk.
Een super mooie ruime kamer. Zeer netjes echt..echt TOPPPP ontbijt goed ,lekker en meer dan genoeg Wat wij zelf echt super vinden is dat je gewoon koffie mag pakken als je daar zin in hebt..een dikke plus daar voor En er is zelfs een gezellig klein tuintje waar je heerlijk kan zitten... dit is toch verwennerij 1e klas allemaal.
Snel geregeld
Gezocht op hotel incl. hond overnachting
reserveringen duidelijk en correct accomodaties zoals voorzien ( alleen hebben wij eens een slechte ervaring vorig jaar gehad ,maar dat ligt aan de plaatselijke eigenaars die " de vrek van Molière " gelezen hadden !!!!! groetjes
Snel en makkelijk
snel antwoord op mijn vraag
Zonder problemen onze vakantie kunnen omboeken. Zowel naar Kroatie als Oostenrijk, waar onze tussenstop geboekt was.
Een keer geboekt nooit weer . De klanten moet zijn ervaring geven en beoordeling geven . Zelf hebben ze geen onderzoeken gedaan als de parken hond vriendelijk zijn.
Beste Rene, wij zijn hier erg in verwarring. We kunnen geen boeking van je terugvinden. We weten niet over welk park je het hebt en we hebben ook geen direct bericht van je ontvangen zodat we weten waar je nu ontevreden over was. Het is belangrijk om ons te laten weten om welke reservering het gaat en wat precies de inhoud van je klacht is zodat we hier op een normale manier op kunnen reageren. Nu is dat voor ons onmogelijk. Als je een bepaalde mate van klant– of hondonvriendelijkheid hebt ervaren willen wij dat graag weten. Je zult begrijpend dat wij geen controle hebben over het gedrag van iedere individuele parkmedewerker of eventueel –bezoekers maar we kunnen wel voor je uitzoeken wat er is gebeurd en waarom. Dus laat ons per email even weten waar je nu zo ontevreden over bent dan kunnen wij er iets aan proberen te doen. Met vriendelijke groet, Fabiana van der Heiden
Al jaren klant zeer tevreden over de service en gebruiksvriendelijk en het gemak.
Nog niet eerder gebruik gemaakt van songs included. Maar wat een uitkomst is dat zeg. Fantastisch.
Snel en goed
Niets op aan te merken
Een zeer goede en professionele service/ dienst voor mensen met een hond.
Al eerder van de site gebruik gemaakt; dus dat was makkelijk deze keer! Leuk opgezet. Jammer dat de honden jet kunnen lezen!
Ik heb wel ontzettend veel mails gekregen die dezelfde inhoud hebben , vandaag nog over boeking die niet meer bestaat ... we kregen een upgrade en ander boekingsnummer , ik zal het wijten aan de crazy Corona tijden , we zijn tot nu toe heel tevreden , snelle antwoorden op mijn vragen , vriendelijke mails terug dus we zijn tevreden , hopelijk kunnen we ook vertrekken Naar Kroatië en dan zijn we helemaal content
Zo enorm eenvoudig om het via jullie te boeken. Daarnaast ook nog eens voordeliger als via belvilla. Goede communicatie!
Mijn vraag over de omheining van de tuin is vlot en duidelijk beantwoord. Ook de overige info die dogs included ongevraagd aanlevert is nuttig.
Wij hebben nu voor de 4de keer via DogsIncluded een huisje geboekt, normaal gingen we dit jaar naar De Haan voor een week, spijtig genoeg met die Corona toestand hebben we kunnen om boeken naar volgend jaar in de paasvakantie, hopelijk lukt het zowel voor de paasvakantie als deze boeking in La Roche. Wij zijn alleszins zeer tevreden van jullie diensten. Met vriendelijke groeten. Gisele en Erwin.
Goede site, duidelijk en overzichtelijk. Snelle verwerking van boeking.
Super voor hondenliefhebbers!
De kwaliteit van de service en informatievoorziening is vele malen hoger dan bij welke reisorganisatie dan ook ! Helemaal perfect. De medewerkers zijn erg klantvriendelijk, hebben een hoog inlevingsvermogen en werken snel aan oplossingen dmv advies of alternatief. Ze natuurlijk houden ze van honden en dat voel je!
Ook de vorige boeking welke overigens is uitgesteld naar mei 2021 zijn wij zeer goed geholpen.
Hoop dat het vakantiehuis ook goed bevalt