snel antwoord op mijn vraag.

Binnen 5 minuten een huis naar ons zin gevonden.

Gewoon goed!

Gewoon goed.

snel contact

bij omboekingen, vragen, snel reactie op je mail, mar helaas niet altijd antwoord op je vraag. ik begrijp vanwege de coronacrisus dat het druk is, maar als je antwoord krijgt we zijn bezig met verzekeraars ivm annuleringsverzekeringen en je omgezette vakantie komt bijna in beeld en je hebt nog geen antwoord of de verzekering naar de omgeboekte vakantie wordt overgezet vind ik dit persoonlijk jammer. doordat we snel moesten omboeken binnen een week en ik toen nog niet wist of ik vrij kon krijgen en we nu eigenlijk gebruik hadden willen maken van de annuleringsverzekering omdat ik geen vrij van school krijg. ervoor gekozen om nogmaals om te boeken en dan maar 75 Euro te betalen omdat we de aanbetaling niet kwijt willen zijn en nu nog niet weten of de annuleringsverzekering van de eerste boeking overgezet wordt naar de nu 2e omboeking.

• Kennis & Vakmanschap

Elke keer weer geweldig!!!

We hebben nu zeker al 6x gebruik gemaakt van dogsincluded zowel in eigen land als in het buitenland en het was steeds weer een super accommodatie waar we terecht kwamen. Alle benodigde info word aangeleverd en zo kun je heerlijk relaxt met je viervoeter op vakantie gaan. Echt helemaal top!!!!

hele fijne site

Fijne prettige site, duidelijk en helder

• Kennis & Vakmanschap

Compleet en duidelijk in alle opzichten

Het Dogsincluded team doet er alles aan om ook in deze tijd met problemen i.v.m. Corona je snel en goed te informeren en duidelijkheid te scheppen over de (on)mogelijkheden. Helemaal prima!

• Kennis & Vakmanschap

Super aangenaam verrast !

Eerste kennismaking met deze site! Wat een luxe! Even reisroute ingeven en aanduiden waar we ergens willen pauzeren ( waar onze viervoeter welkom is) Wat een tof resultaat! We hopen dat we even positief versteld staan van de accomodatie ! Top !!!

Top service !

Alle vragen worden snel behandeld zelfs in deze drukke tijd

Het klopt elke keer

Geweldige en duidelijke service

Ontzettend blij dat honden ook gewoon meetellen en welkom zijn bij een verblijf in een mooi hotel

Gewoon compleet en gemakkelijk

Zie bovenstaand

Die zijn goed

Het is prettig om meteen te weten of en waar je honden welkom zijn, ook is het fijn dat er navraag wordt gedaan, in ons geval omdat we 2 honden hebben, de informatie is zeer uitgebreid. Prima dus.

persoonlijke informatie

je wordt persoonlijk en vriendelijk benaderd. Niet opdringerig.

Perfecte service

Snel en efficiënt

super en betrouwbaar

Snel en simpel weet je waar je aan toe ben en wat de mogelijkheden zijn

• Kennis & Vakmanschap

Snelle en duidelijke site en digitale doorverwijzing

Had me anders een hoop hoofdbrekens gekost om uit te zoeken waar ik met Freya terecht kon .

• Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

heel goed

we zijn naar engeland geweest met de hond en ze laten je precies weten wat je moet doen voor dat je engeland in komt met een hond heel fijn

• Kennis & Vakmanschap

Het gebruiken van dogsincluded levert alleen maar voordeel

Ik moet niet alle hotels aflopen om te zien waar honden toegelaten zijn. De bijkomende info geleverd door dogsincluded is top.

• Kennis & Vakmanschap

zoals altijd weer een grote hulp bij het vinden van een hondenvriendelijk hotel !

snel, gemakkelijk, een geweldige service!

• Kennis & Vakmanschap

Leuke en overzichtelijke site voor senioren met hond

Snel en overzichtelijk geboekt goed gedaan dank je wel

Fijn

Snel en overzichtelijke web site. Ruimte om vragen te stellen en daar komt ook goed antwoord op.

• Kennis & Vakmanschap

Mijn honden en tieners zullen stralen!

Leuk dat jullie al veel opzoekingswerk voor ons gedaan hebben! Wel kwamen we soms op iets uit dat dan toch niet vrij bleek te zijn op de gevraagde datum. 1 puntje,: had graag de prijzen vd honden op voorhand geweten, want 15 euro per hond vind ik wel aan de dure kant. Hopelijk worden ze in de watten gelegd ...

Heel prettig boeken

We hebben ontzettend goede ervaringen met het boeken van de leukste B&B's onderweg naar onze vakantiebestemming. Onze Labjes zijn ook altijd heel erg tevreden. We komen op de mooiste ontdekkingsplekken!

Vreselijk

Als je boekt bij dogsincluded krijg je binnen een half uur reactie met alle betalingsgegevens en het verzoek binnen 14 dagen af te tikken. Daar waar het gaat over het annuleren is het een compleet ander verhaal. Men verschuild zich achter Corona en neemt de telefoon niet op. Op via de mail gestelde vraag , over de restitutie van een kortlopende reisverzekering, heb ik na ruim een maand geen reactie ontvangen. We keurig een ontvangstbevestiging natuurlijk. Als ze over de samenstelling van hun topteam spreken ( onder het kopje “over ons’’) op de website schijnt daar ook de spreekwoordelijke ‘’speurneus” in te zitten. Misschien dat deze ‘’speurneus” zijn/haar talenten eens kan aanspreken op welke wijze er binnen een redelijke termijn kan worden gereageerd op klantvragen. Want ook klanten die hebben geannuleerd zijn nog steeds klanten.

• Kennis & Vakmanschap

snel , duidelijk en zonder problemen alles goed geregeld

duidelijke site , snel antwoord op vragen en alles heel duidelijk.

6-14 Kennemerplein

Haarlem 2011 MJ