Wij zijn heel tevreden met hun service. Hun webSite is duidelijk, heel extra's te vinden over met de hond op vakantie. Alles is al uitgezocht zoals dierenarts in de buurt, omheinde tuin, wandelroutes ed. Snel antwoord op vragen die je hebt. Heel prettig! Veel mooie vakanties te vinden. Wij zijn zeer tevreden.
Dit is de eerste keer dat we een vakantie boeken via dogsincluded, dus veel feedback kunnen we nog niet geven. Maar we hebben heel snel een antwoord gekregen op onze extra vragen en de communicatie is duidelijk, dat geeft in elk geval een positieve indruk.
Boeken via de website gaat uitstekend! Snelle bevestiging van onze reservering.
Duidelijke site, goed voorkeuren aan te geven en bij boeking erg handige info toegestuurd zoals dichtstbijzijnde dierenarts, supermarkt, hondenstranden etc.
Super snel hadden wij via jullie een accomodatie gevonden voor volgend jaar wintersport. Zullen volgend jaar ook de ervaring met jullie delen.
snel andwoord op onze vraag, na het boeken direct bevesteging en een uitgebrijd informatie paket er bij. ook ideaal te weten voor diverse landen dat er een reis gids is voor de honden wat aan de voorberijding te doen.
Een paar mails verloren gegaan maar na telefonisch kontakt en aan passing e-mailadres was alles ok
DogsIncluded ervaren wij als een fijne gespecialiseerde organisatie als men de hond(den) mee wilt nemen op vakantie. In een ruim overzicht aan mogelijkheden welke via de website te benaderen zijn kan met tot een goede keuze komen.
Er wordt erg snel en duidelijk gehandeld. Helaas geeft betaling momenteel steeds een foutmelding. Hoop dat het zich oplost.
Het maakte onze zoektocht een pak eenvoudiger.
goed uitstekend uitmuntend een dikke 10
Overboeken was geen probleem, binnen de 10 minuten teruggebeld, emails op hetzelfde tempo en even efficiënt beantwoord, top!
De site lijkt vrij volledig qua aanbod en is zeer divers. We hebben een vraag gesteld over de accommodatie die we wilden boeken en kregen enorm snel en netjes antwoord!
Onze honden hebben al jaren super fijne vakanties via Dogsincluded !
Nu voor de tweede keer op vakantie met DogsIncluded snel makkelijk en goed boeken.
Snelle boeking
Een en al duidelijkheid en snelle reactie, compliment voor DogsIncluded! Op mijn vraag of een kat ook meekon werd direct en heel positief gereageerd. Leuk ook dat de naam van de kat direct wordt genoemd in de verdere communicatie.
Duidelijke informatie, duidelijke manier om te boeken.
Onze eerste boeking en blijkt goed mee te vallen tot nu toe.
Wij gaan pas in september, maar het vinden van het ideale huis in de ideale omgeving met 3 honden was snel gedaan.
Vrijdag bijboeken was heel snel geregeld
We kregen heel gedetailleerde en overzichtelijke info te zien, in een paar muisklikken konden we onze vakantie plannen en boeken. Niet alleen heel gebruiksvriendelijk, ook heel overzichtelijk.
Ik kan niet zeggen dat zowel het contact, informatie als behulpzaamheid in een woord SUPER zijn. Zelden zo een goed gevoel gehad bij een boeking van een plaats/huis waar wij best wel wat wensen voor hadden. Dit ivm het zo goed als niet willen van vuurwerkoverlast en ook nog een huis waar 4 honden (Chow Chow's) in kunnen. Nogmaals, jullie hebben je best gedaan en uiteraard is de boeking zojuist bevestigd. Met vriendelijke groeten, Rogier Muller Namens Stichting Chow4ever.
Heb mijn vakantie geboekt, en ben super blij dat mijn 3 lieve hondjes mee mogen, het was even spannend, 1 hondje kon mee,en meerdere op aanvraag, kreeg vandaag al mail dat het oké was,en het leuke is dat ze ook echt alledrie bij naam genoemd worden in de mail,voelt heel welkom,op naar een heerlijke vakantie. Hartelijk dank!!!!