TOP !

Heb al een aantal keren bij Dogsincluded een vakantieweekeinde geboekt. Kreeg al deze keren persoonlijke aandacht en werden vragen die ik had verduidelijkt. De site is ook super. Zeer klantvriendelijk en duidelijk. TIP Er staat bv 1 hond toegestaan. Meer honden op aanvraag. ( ons "probleem" is 3 honden. ) Is het niet mogelijk dat bij jullie al bekend is dat de verhuurder accoord gaat tot een maximum van bv 2 /3 / 4 honden zodat jullie dit niet telkens moeten navragen. Dit keer duurde dit ongeveer een week en is dus best lang. Wilde echter ivm de goeie ervaringen die ik met jullie heb wel afwachten en uiteindelijk is het ook positief verlopen. Dank daarvoor.

uitstekend

zeer snel antwoord

Snel en accuraat

Snel en accuraat overzicht van waar we met onze viervoeter welkom zijn. Geen gepuzzel nodig op de websites van de hotels!

• Communicatie N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap

Prima geholpen (zoals gewoonlijk)!

Duidelijke informatie over huis, omgeving, etc. Snelle reactie op gestelde vraag!

Snel, efficiënt en behulpzaam

Er wordt snel antwoord gezocht op de vragen of als er iets niet klopt !

fantastisch

Wij boeken al jaren via Dogsincluded en zijn hierover zeer tevreden.

Goede overzichtelijke site

ook na de boeking direct een reactie en mailverkeer omdat wij 1 hond extra mee wilde nemen. Na de definitieve boeking extra informatie over losloopgebieden voor de honden etc. Kortom vooralsnog dik tevreden, nu afwachten of het verblijf in het echt ook top is. Wel jammer dat er zo weinig huisjes in Denemarken zijn met een omheinde tuin voor de honden. We zullen dus extra alert moeten zijn op onze honden, we gaan het zien. In ieder geval hebben we er al zin in.

• Kennis & Vakmanschap

Duidelijk, gemakkelijk en super service

Er staat veel informatie al op de site. Het boeken verloopt super gemakkelijk en je wordt volledig op de hoogte gehouden van het verloop van je boeking. Helemaal top is de extra service over alles wat met de honden te maken heeft op je vakantieadres en onderweg. En niet te vergeten de informatie over de reis en mogelijke tussenstops. Dikke pluim.

Zoals altijd, geweldig

Fijne communicatie, snelle reacties en altijd meedenkend, TOP

Positief

Snelke service

• Kennis & Vakmanschap

Weer top en snel geregeld!

We hebben al eerder een keer geboekt bij jullie. is ons prima bevallen, het blijft altijd een verassing waar we nu weer komen maar we vertrouwen op jullie ervaring! We gaan ervan genieten....

• Kennis & Vakmanschap

makkelijk en snel te boeken

• Kennis & Vakmanschap

Top om bij jullie te kunnen boeken

We zijn top geholpen bij het boeken van onze vakantie. Snel reageren, duidelijke site, heldere uitleg op vragen, tips waar we echt wat aan hebben. Kortom: kan niet beter!!!!

prima begeleiding

Zeer positief dat er ook telefonisch contact werd gezocht bij een opgetreden storing tijdens de boeking.

• Kennis & Vakmanschap

Snelle bevestiging en goede informatie

Zie boven

Uitstekende site

Snel geholpen en afgerond

goede service

als met iets zit wordthet snel en vriendelijk op g elost

Snel, vakkundig en efficient

De bevestigingsmail kwam niet aan. Na het achterlaten van een bericht met dit probleem werd ik in zeer korte tijd teruggebeld en zijn we snel tot een oplossing gekomen. Alles is nu dan ook geregeld. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Vele bedrijven kunnen hier een voorbeeld aannemen.

Goed en gemakkelijk

Fijn dat jullie er zijn en ons de mogelijkheden laten zien waar wij een tussenstop kunnen maken op weg naar onze eindbestemming in Italie en ook weer o pde terugweg. Alles in één oogopslag en ruime keuze.

top geregeld

top geregeld met vragen voordat je boekt echt service

• Kennis & Vakmanschap

de website is heel gemakkelijk en duidelijk!

Het is heel gemakkelijk dat je een overzicht heb van vakantiewoningen waar met zekerheid honden zijn toegelaten.

• Kennis & Vakmanschap

Wederom alles weer perfect geregeld

Al verschillende keren een huis geboekt, gaat lekker snel en krijgen wij vragen snel reactie terug.

Duidelijke site

Zeer leuk