Leuke huizen voor een goede prijs. Prima service en gewoon erg klantvriendelijk.
Het onderbrengen van een gezin met vier honden bleek wat lastig, maar dankzij de tips van de DogsIncluded vonden wij toch een fantastische locatie voor ons en onze viervoeters. Men reageerde zeer behulpzaam op elk bericht en binnen no time hadden we iets leuks gevonden.
Dit is al de 4de keer dat ik bij jullie een reis boek. 2x Denemarken, nu naar Jersey en in augustus staat er nog eentje geboekt voor Zwitserland en altijd waren de reizen top! Als je honden hebt 1 adres: Dogsincluded. Op mijn werk heb ik jullie website ook al aangeraden! Groetjes Familie Fiers - Mannaerts
gaat erg snel en klopt gewoon
We kunnen heel makkelijk heel leuke overnachtingsplekken vinden voor ons en onze labjes.
duidelijke website, info per huis compleet en consistent
Binnen nog geen 10 minuten hadden wij een hotel gevonden waar wij met onze viervoeter welkom waren....
Heel gerichte zoekfunctie. Uitgebreide informatie per hotel. De site gaf me een geruststellend gevoel en ik zal in de toekomst nog gebruik maken van de site.
Goeie snelle site met veel keus en duidelijke omschrijving
Snel antwoord op mij vragen. Prima geholpen dus.
Goed overzicht van wat je mag verwachten. Daardoor is het makkelijk een keuze te maken uit het aanbod
Was uitermate tevreden met mijn (hernieuwde) kennismaking in 2019 Het gezegde "het kan alleen maar beter worden" geldt niet voor Dogs included, hier is het "het kan alleen maar net zo goed worden !
Alles geregeld via de site. Duidelijk aangegeven. Nadat datum gekozen was werd de boeking snel bevestigd. Duidelijke informatie in een mail gekregen.
Zeer goede site om met de hond op vakantie te gaan.
Informatie die gegeven wordt over de eventuele bestemming is zeer overvloedig met veel praktische informatie. Het boeken van de accommodatie is daarna heel makkelijk. Het is jammer dat je even moet afwachten of de accommodatie wel beschikbaar is voor de geboekte periode en we dus niet de planning hoeven te wijzigen.
Daarom krijgen jullie een goed cijfer
-Handig dat je direct kan zoeken met locaties waar je hond mee mag. -Op de vraag of er een extra hond mee mag kreeg ik binnen de 48u al een positief antwoord. -Ook de weblinks rond boekinggegevens en betalingen zijn eenvoudig in gebruik en werken vlot. -In één woord... SUPER
snel en duidelijk
Snel en betrouwbaar met de beste accommodaties voor onze hondjes.
Via vrienden wist ik van het bestaan van Dogsincluded. Voor ons was het de eerste keer dat onze hond meegaat . Via de site hadden we snel een hotel geboekt waar ook onze hond welkom is op doorreis naar Oostenrijk.
Prima website met veel ter zake doende informatie en goede zoekfunctie.
We zijn aangenaam verrast hoe dogsincluded te werk gaat
Heel fijn om meteen te kunnen zien bij welke huizen de hond ook welkom is.
makkelijk zoeken en boeken. Reeds meerdere keren via jullie website een boeking gedaan.
Vakantie uitzoeken op de website ging goed, ondanks dat het kiezen van de juiste periode in de kalender even wat moeilijker ging. Mogelijk dat de opgegeven periode niet mogelijk was. Alleen werd dat niet duidelijk aangegeven. Verder verliep alles voorspoedig. Prettige manier van schrijven in de communicatie richting klant, duidelijke informatie en snelle afhandeling van vragen.