Mooie en gebruiksvriendelijke site, snel antwoord en alles klaar en duidelijk. Thanks
Dogsincluded geeft snel en uitgebreid advies en informatie.
Goede website met duidelijke info
Zie boven
Mooie overzichtelijke site. Het zou nog gemakkelijker zijn als je ook een optie hebt om je type accomodatie NIET te kiezen, want voor mij was dit gelijk.
Geweldige communicatie. Alles zeer duidelijk. Snelle reacties!
Ondanks de feestdagen hele snelle reactie op een vraag en prima op de hoogte gehouden.
Hebben een zeer goede ervaring met vakanties te boeken bij dogsincluded een zeer gemakkelijke site om vakanties te boeken .
Dit is de eerste keer dat we via dogsIncluded reserveren dus we moeten het nog ervaren maar hebben er alle vertrouwen in.
Duidelijk en snel
Paar dagen moeten wachten, maar dat ligt niet aan jullie! Bedankt !
In enkele muisklikken was onze vakantie geklonken, nu nog aftellen naar de vertrekdatum.
Al jaren lang hebben we honden gehad en altijd via dogsincluded een huisje gehuurd. We hebben nooit problemen gehad en altijd veel plezier gehad.
Prima site met veel zoekmogelijkheden en filters.
Wordt goed naar je geluisterd. Als je een klacht over het park had. Daar kunnen ze andere klanten wel voorkomen dat het wel goed verloopt .
Original review
Mijn mening vindt ik Roompot park Walem niet geschikt is om een hond uit te laten. Totaal geen uitlaat stuk aanwezig zeer kleine strookje begin van het park. Je moet acht geven dat je niet aangereden wordt. Veel mensen gesproken met honden vonden allemaal te weinig gelegenheid voor de honden uit te laten .
Wat een ideale website om je vakantie met de hond(en) te boeken. Genoeg keuze en we hebben ons perfecte vakantie droomhuis gevonden. Hartelijk dank!!!
Een zeer goede service en als er iets niet klopt met zeer snelle reactie termijnen
Wij hebben vorig jaar voor het eerst bij dogsincluded geboekt, helaas viel ons huisje tegen, maar dogsincluded heeft alles wat mogelijk was gedaan om ons te helpen en is in gesprek gegaan met de eigenaar. Ook de afhandeling achteraf was super. Wij hebben voor dit jaar weer via dogsincluded geboekt.
Erg prettig dat je een optie kunt nemen en dat binnen 1 dag er een passend antwoord is op een vraag. Fijn te weten dat je van alles kunt opzoeken omtrent de honden. En dat je op het aantal honden kunt zoeken , want met drie honden op vakantie is niet zo makkelijk.
Snel antwoord bij vragen
Geweldige service, werden op de hoogte gehouden van de aanvraag terwijl deze in behandeling was en kregen zelfs alternatieven aangeboden voor het geval we niet langer konden wachten.
Gemakkelijk te boeken; snelle reactie en duidelijke info.
Snelle dienstverlening, groot aanbod, goede prijzen (reeds diverse malen via Dogsincluded boeking gedaan zonder probleem!)
Het is gewoon heel erg leuk dat jullie accomodaties allemaal openstaan voor bezoek van viervoeters. Bij andere websites geef je wel vaak in de filters aan dat je wenst een hondje mee te nemen, maar komen er toch nog vakantiewoningen of verblijven tevoorschijn waar hondjes niet gewenst zijn. Heel vervelend. Als we een tip mogen geven, soms wordt er hard getwijfeld tussen een paar verblijven. Het zou fijn zijn om een vergelijkingsmodule in te bouwen die met klik de verschillen in kaart brengt.
We hebben m.b.t. onze recente boeking al enkele waarderingsmails geschreven. Met jullie site en dienstverlening spelen jullie erg kort, degelijk, duidelijk en betrouwbaar op de bal. Oei ... weer een (speel)bal ... Yoni denkt er ook zo over. Beter kan het niet. Johan, Lut en Yoni