Meerdere keren een vakantie via dogsincluded geboekt, altijd goed! Zeer veel keus in alleprijsklassen.
Zeer betrokken en vriendelijke hulp
Wat mij gisteren tijdens het boeken opviel is dat de prijzen die jullie aangeven (vanaf die of die prijs) heel vaak verschillen met de prijzen die aangegeven worden als je gaat boeken, prijzen die soms veel hoger zijn... Dat is jammer !
Allereerst heel hartelijk dank voor je mooie beoordeling! De eigenaren van de vakantiehuizen bepalen zelf de huurprijzen en in de meeste gevallen zijn de prijzen in het hoogseizoen hoger dan in het laagseizoen. Als je zoekt zonder periode, dan toont de website je de prijs van de goedkoopste week van het jaar. Kijk je daarna in de kalender, dan kan het zijn dat de week die jullie willen boeken duurder is. Maar als je in de zoekmachine de gewenste periode al ingeeft, dan krijg je uiteraard de huurprijzen specifiek voor die periode te zien en kun je beter vergelijken met andere huizen. Ik hoop dat dit helpt! Vriendelijke groeten van het DogsIncluded-team
Het werd moeilijk omdat de eigenaren mijn honden niet wilden ontvangen. Toch heeft het team er alles aan gedaan om mij een bestemming te geven, ze hebben me zelfs aangemoedigd om niet te stoppen met zoeken en gaven zelf mogelijke bestemmingen op ! Echt top. Ook bij telefonisch contact is men steeds vriendelijk en behulpzaam geweest ... Doe zo verder ๐
goede ervaring, maar kalender is niet helemaal goed. Kreeg een aantal huizen gepresenteerd die ondanks het aangeven van de periode niet beschikbaar waren
Aangenaam verrast door de service. ๐๐
Het wordt allemaal snel afgehandeld
Vriendelijk to the point en een goed alternatief
Door de trage reactie van de eigenaar van een pand hebben we wel lang moeten wachten op een definitieve bevestiging maar ondertussen hield dogsincluded ons op de hoogte via mail en zelfs telefonisch om uit te leggen waar de vertraging zat.
Nog nooit zo makkelijk een vakantiehuis geboekt voor ons en onze labrador Bobby
Vlotte en nette afhandling
Reservering is snel gemaakt, na een kort zoektraject.
Ben super geholpen, erg aardige dame aan de telefoon die mij heel goed heeft geholpen. Ben zeer tevreden ๐๐ปโ๏ธโ๏ธ๐๐ป
Makkelijk en prima!
Duidelijke beschrijving van de huizen
De reservering ging heel vlot op een kleine storing na. Doe zo voort
super
Fijn dat jullie onderzoek deden bij eigenaar over omheining, geeft een gerust gevoel dat we lekker kunnen gaan genieten zonder dat Bumper kan gaan buurten bij buren en schaapjes!
Zoals in de titel
Vlugge reactie en veel info.
Het vakantiehuis waar ik in wilde was nog niet te boeken in 2020. Jullie hielpen mij persoonlijk door mee te kijken en te mailen wanneer de woning beschikbaar kwam
Uit ervaring weten we dat een booking bij DogsIncluded uitstekend verzorgd is. We boeken regelmatig onze vakantie bij DogsIncluded,
Mijn ervaringen zijn tot nog toe steen goed Ga zo door
Heel fijn selectie te maken We zijn nu 1e x via deze site een lang weekend met de hond op vakantie. Meteen 1week geboekt voor komend jaar Huisje en ligging is perfect!