Boeken via dogsincluded is nog nooit misgelopen. Er staat voldoende uitleg bij over de vakanties met je hond. De vakanties zelf zijn altijd al zeker de moeite geweest.
Correct, vlot met antwoorden, bellen jou persoonlijk op bij onduidelijkheid en altijd 100% inzet van de medewerkers
Prima site om iets te boeken voor vakantie accommodaties waar de hond ook welkom is.
Niet altijd gemakkelijk om met meerdere honden op vakantie te gaan . via jullie lukt dit in enkele muisklikken ! super concept
Je wordt alrijd goed ingelicht
We waren al een tijdje aan het zoeken ook op dogs included totdat we dit tegen kwamen ,hopelijk rust met oud op nieuw. Bedankt ook namens DIA.
Wist niet dat deze site bestond tot nu toe niets dan lof
ik ga nu voor de derde keer via Dogsincluded naar een vakantie huisje en dat is mij heel goed bevallen het is tot in de puntjes verzorgt Grote klasse Bertus Hubers
Eerste keer geboekt maar informatie was heel duidelijk en eenvoudig te vinden.
Goede en snelle service En het hotel is echt een aanrader!
Eerste vakantie geboekt met onze Oscaar. Dus wel wat zenuwachtig en met veel vragen. Die werden zeer snel en efficiënt beantwoord. En nu aftellen naar juli.
Snel en duidelijk
Snelle, vriendelijke en correcte dienstverlening!
Makkelijk te reserveren via site en vervolg contact via mail/telefonisch geeft een goed en vertrouwd gevoel.
dit doe ik asap na mijn geboekte vakantie
professionele service. Alles werd goed in de gaten gehouden en de stand van zaken werd steeds met ons gedeeld
Vooralsnog alles geregeld via dogsincluded. Alles ging rasendsnel en leuk dat ook onze honden met naam op de boeking vermeld werden.
goede info en duidelijke instructies gekregen.
Een geweldige en overzichtelijke site. Het is makkelijk om door de menustructuur te navigeren. Voor zover ik kan beoordelen is aan alles gedacht.
overzichtelijke informatie , gemakkelijk te boeken
Duidelijk aanbod op de website, en prima communicatie omtrent de boeking
Door omstandigheden met onze hond die verlatingsangst heeft, is het moeilijk voor ons om accomodaties te vinden. DogsIncluded heeft me een link bezorgd met al mijn specifieke punten zodat het voor mij gemakkelijker is een goede plaats te vinden. De dag zelf had ik al een antwoord gekregen op mijn vraag. Heel snel dus!
Duidelijke site. Snelle beantwoording van onze vragen.
Telkens als we met de hond op reis vertrekken blijkt dogsincluded een erg betrouwbare bron van informatie te zijn.
zeer overzichtelijk. duidelijke omschrijving van de verblijven en voldoende foto's.