Zonder stress reizen met onze hond!

De enkele keren die we nu al geboekt hebben via DogsIncluded waren steeds super. Attent en lief voor onze hond Nkosi en tevens héél fijne logementen voor ons. Meer kunnen we niet wensen en zo reizen we graag met ons huisdier.

• Kennis & Vakmanschap

Ik vind altijd wat ik zoek

Dit word onze 5 vakantie die we boeken bij dogs includid. En ik vind het gemakkelijk, zeer betrouwbaar, en fijn om te zoeken bij jullie.

topservice

het is altijd makkelijk zoeken en deze keer hadden we een huisje uitgezocht waar gelijk 4 honden welkom zijn zonder navraag te doen

• Kennis & Vakmanschap

Duidelijke site en prima terugkoppeling

De site is heel duidelijk en na de boeking is er een snelle en overzichtelijke pagina beschikbaar "Mijn boeking" met alle noodzakelijke informatie.

zeer goed

Ben erg blij met dogincluded snel antwoord mooie website

Fijn contact

De dames van Dogs included staan je erg vriendelijk te woord, denken met je mee en dragen oplossingen aan. Erg fijn om met hun je vakantie te regelen!

• Kennis & Vakmanschap

Goede dienstverlening voor mensen met honden!!

Goed!!

super, super en super

ongelooflijk wat jullie doen, super informatief, geen enkele vraag is teveel of te moeilijk!!! Doe zo voort!!!

Prima dienstverlening en vlotte afhandeling tot nu toe

Prima dienstverlening en vlotte afhandeling tot nu toe

• Kennis & Vakmanschap

beter kan het nu niet, het kan alleen maar super worden met een positief denken

Ervaring nog niet, maar komt allemaal goed

• Kennis & Vakmanschap

Super service en super communicatie en vooral super hulp.

Doordat ik een huisje was aan het zoeken voor 6 personen en 7 kleine hondjes is de keus beperkt want niet iedereen wil 7 honden ook al zijn ze samen 2 grote. Dogsincluded heeft me helpen zoek en er voor kunnen zorgen dat we in een super leuk huisje terecht kunnen met ons allen en ook nog eens heel betaalbaar. Ik was op een gegeven moment het overzicht kwijt van welke huisjes we nu gevraagd hadden of we er mochten met 7 hondjes. Dogsincluded heeft ons hiermee geholpen om dit uit te zoeken en met goed resultaat. Na verschillende mailtjes over en weer omdat ik alles door elkaar gooide werd ik uiteindelijk door hun gebeld en konden we het samen maar vooral dankzij hun oplossen. Dus dikke chapeau voor de service en hulp van Dogsincluded.

• Kennis & Vakmanschap

Was altijd al goed bij dogsincluded! Maar merk dat de site tegenwoordig nog beter werkt!

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap

Zeer goede en hulpzame service

Zeer geduldig met leken zoals wij... Vriendelijk... hulpzaam.. begripvol...

top

snelle, eenvoudige boeking en communicatie

snelle reactie op vragen

Goed contacten en ook bij aanpassingen snelle reactie zonder gezeur. Vind het tot nu toe prima verlopen. Alleen vreemd dat wij alleen via DogsIncluded nog een huisje op dit park konden krijgen. Via andere aanbieders niet mogelijk. vr gr Johan

• Kennis & Vakmanschap

Duidelijke uitleg over accommodatie en omgeving.

Ik heb gelijk gevonden wat ik voor mijn hond en mij zocht. Leuke accommodatie vlak aan zee.

top service

steeds zeer snelle en vriendelijke antwoorden op onze vragen. Handige tips voor een aangenaam verblijf met de honden. Interessante adressen, vnl voor de honden. Dierenarts, dierenwinkel, hondenstrand in de buurt..

Overzichtelijke site

Aanrader. Helpvolle en overzichtelijke site.

• Kennis & Vakmanschap

Perfect manier om snel een accommodatie te boeken waar de hond ook welkom is

Ik had een bungalowpark gevonden voor ons gezin van 4 en 1 hond maar het werd al snel duidelijk dat de hond er niet welkom is. Fijn dat ik daarna deze site vond en heel snel goede opties voor accomodaties waar de hond wel mee kan. Heel goede info over de huizen en gemakkelijk te boeken. Perfect!

• Kennis & Vakmanschap

Zeer snelle en correcte hulp

Er was een technisch probleem bij mijn boeking. Binnen het kwartier kreeg ik een telefoontje om mij verder te helpen en was de boeking volledig geregeld.

• Kennis & Vakmanschap

Ook Vorige reis was perfect verlopen met jullie

Goed geregeld;!

Tweede keer met Dogs included, we zijn vol vertrouwen.

• Kennis & Vakmanschap

Goede verwerking van de reserveringen en snelle reacties.

Op mijn vragen werd snel gereageerd, waarna een boeking plaats kon gaan vinden. Deze werd via Dogsincluded vlot afgehandeld.

Zo handig

Al een paar keer gebruik gemaakt van deze website om een verblijf te regelen en ik vind het echt heel handig dat je niet zelf hoeft uit te zoeken of je hond mee mag. Alle gedane boekingen zijn ook goed verlopen.

• Communicatie N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap

Je weet van tevoren dat je met hond op vakantie kan

6-14 Kennemerplein

Haarlem 2011 MJ