Heb via dogsinlcuded altijd goede accommodaties gevonden die voldeden aan wat er stond. Nooit voor verrassingen komen te staan en altijd goede hulp als er iets aangepast moet worden
Ruime keuze en simpel boeken
Duidelijl, overzichtelijk en makkelijk
Hebben reeds verschillende malen gebruik gemaakt van uw diensten zijnde " waar honden thuis zijn ... "
Houden je snel op de hoogte ivm reservatie en eventuele vragen.
Mijn ervaring met Dogsincluded is dat de online begeleiding en contact uitstekend is. Ze doen hun best om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Een verbeterpunt zou zijn als ze beter zicht hebben op de huisjes die ze verhuren, de staat van de woning en of de beschrijving klopt en volledig is.
Original review
communicatie en online begeleiding was super, maar de 3 huizen die we gehuurd hebben vielen allemaal tegen, oud, geen goed beeld van werkelijke omgeving, wij stellen echt geen hoge eisen, maar na 3 keer tegenvallers huren wij hier niet meer...
Bij de boeking was alles direct inzichtelijk en duidelijk uitgelegd. Na bevestiging boeking ook de communicatie helder. Prima.
zeer goed overzichtelijk en heel goed omschreven en duidelijk
de site werkt goed, makkelijke filters, al meerdere keren geboekt. bij vragen snel antwoord. er wordt meegedacht. kan niet beter.
Boeking via site verliep vlekkeloos
Zeer duidelijk snel antwoord
Overzichtelijk en makkelijk
Het was plezierig grasduinen door alle mogelijkheden. Veel indormatie en de boekingsprocedure verliep vlotjes.
supervriendelijk en heel volledig: fantastisch!
Dit is de 2e x dat ik via dogsincluded boek en het bevalt me prima!!
Aangemaam professioneel
Tijdens het boeken een storing en ik werd meteen gebeld met een andere optie.
Je wordt prima geholpen alles wordt goed uitgelegd Ik ben zeer tevreden Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van de boeking
Goede, snelle en correcte afhandeling
Had een boeking gemaakt maar heb verzoek ingediend om deze te veranderen. Het verzoek werd direct behandeld en op zeer professionele wijze en vooral symphatieke manier werd dit behandeld. Voor mij is Dogsincluded een bedrijf waar menig bedrijf een voorbeeld aan kan nemen! Mijn bevindingen zijn gebaseerd op meerdere boekingen.Een aanrader!
zoals altijd perfect geregeld.
Het was een lange zoektocht ivm met 3 honden en toch uiteindelijk gelukt door bemiddeling van jullie.
Een duidelijke site met goede selecties
Altijd zeer hulpvaardig en correct geholpen bij al mijn vragen. Kaartje bij thuiskomst was heel leuk en attent. Kortom zeer tevreden over DogsIncluded!