Behulpzaam. Snelle reactie op vragen. Vriendelijk!
Ik heb nog bij geen enkele reisorganisatie zoveel info gekregen als bij dogsIncluded. Ik heb zelf nergens voor hoeven zorgen. Alle info die je nodig hebt voor de reis heb ik van hun gekregen. Ook bij eventuele vragen heb ik snel en duidelijk een antwoord gekregen ECHT EEN AANRADER. Super geregeld
enkele weken geleden met jullie naar Zuid-Frankrijk geweest en alles was in orde bij deze dus opnieuw bij jullie geboekt omdat ik zeker weet dat mijne schat Odin welkom is !!
Uitstekende service! We werden duidelijk en op tijd geïnformeerd over de status van onze aanvraag, ook toen de huiseigenaar wat langer nodig had om te beslissen over het aantal honden dat wij wilden meenemen. Tussentijds zelfs een aantal alternatieve opties voor onze oorspronkelijke boeking ontvangen, i.v.m. de lange reactietijd van de huiseigenaar. Bespaarde ons weer wat zoekwerk!
We waren op zoek naar hotel voor tussenstop met onze hond. Een prima en goede website!
Erg fijn dat er aan alle facetten van het reizen en op vakantie gaan met een hond wordt gedacht! Zelfs zonder hond zou ik waarschijnlijk nog gebruik maken van deze service nu ik het ontdekt heb!
Alles wordt goed opgevolgd.
Correct, klantgericht, vriendelijk
Positief
Voor verschillende vakanties met de honden ben ik steeds door jullie perfect geholpen zeker Mijn hartelijke dank daarvoor
Veel keus in vakantiehuizen en duidelijke informatie. Reserveren gaat gemakkelijk. Tot nu toe zeer tevreden over Dogsincluded!
Snel, goede focus, direct gericht op de vraag; perfecte afhandeling 'achter de schermen' (doorgifte contact en evt. vragen aan accomodatie). Enig minpuntje: blijkt samen te werken met booking.com; dat betekent veeeeel spam in de toekomst en opname gegevens in te bediscussieren database
Denkt goed mee
Goed, snel en netjes geholpen.
Wij hadden een vraag over n huisje. Daarop kregen we meteen antwoord dat de vraag in behandeling werd genomen. Na een paar dagen kreeg ik een mail dat de vraag was doorgestuurd naar de huiseigenaren maar dat ook DogsIncluded nog geen antwoord had gehad. Heel fijn dat we ook tussen door op de hoogte zijn gehouden.
Ik had een vraag ivm ons logement en werd snel per mail geholpen
Prima bookingsite
Je klikt je wensen en je hebt gelijk alle hotels die beschikbaar zijn.
duidelijk, gemakkelijk,ideaal
handig als je met de hond iets zoek . handig in te stellen hoeveel km je wilt rijzen om een overnachting te boeken .
dit is de eerste keer dat ik een vakantie boek via DogsIncluded en tot nu toe alleen maar positief. Mooie overzichtelijke website en prima communicatie!
Ik beveel Dogsincluded aan voor alle hondenliefhebbers, mijn 2 viervoeters zijn al telkens op geschikte verblijven geland.
Wij boeken altijd via DogsIncluded, vakantiehuizen, hotels, voor vakantie of zakenreis. Wij hebben 2 honden die iets groter zijn dan de gemiddelde hond en het boeken bij DogsIncluded garandeert ons dat als wij een hotel receptie binnen lopen met onze Dame & Muts mensen niet gaan hyperventileren en ons alsnog weigeren, maar ons welkom heten met onze 'meisjes'. In sommige hotels staat er zelfs een etensbak en waterbak klaar en een kleed op formaat voor de meisjes. Onze nieuwe roadtrip naar Spanje is al weer onderweg en het eerste hotel is alweer geboekt.
Met letterlijk een paar klikken heb ik gevonden wat ik zocht via DogsIncluded, en dit aan de scherpste prijs! Zeer tevreden
Door omstandigheden hebben wij onze eerder geboekt reis moeten annuleren. Audry heeft dit echt geweldig goed aangepakt en geholpen. Ook voor het vinden van een nieuw huis, heeft ze echt wel tijd voor ons gemaakt. Wij zijn zeer gecharmeerd door jullie service! Veerle