Mooie en performante website

Goeie website met goede en veel filtermogelijkheden. De resultaten werden snel getoond en aantrekkelijk voorgesteld. Er wordt veel informatie ter beschikking gesteld waardoor je makkelijk kan beslissen of de woningen aan je verwachtingen voldoen.

goede overzichtelijke site

het is mijn eerste boeking via jullie het is mij te nu toe bevallen bedankt Sangers Peter

• Kennis & Vakmanschap

Ruime keuze en snel geregeld

Snel en goed geregeld

• Kennis & Vakmanschap

Last minute boeking, werd snel bevestigd. Duidelijke communicatie.

• Kennis & Vakmanschap

Duidelijke informatie op de site en het boeken gaat heel makkelijk

Ik heb heel goede ervaringen met DogsIncluded. Toch zeker al wel 4 jaar denk ik.

• Kennis & Vakmanschap

Onze boeking is perfect afgehandeld !

Ik was al klant van booking.com en nu ook fan van dogsincluded ! Alles was perfect in orde en ook in het verleden ... altijd flexibel bij eventuele problemen/annulaties/wijzigingen en de boekingen steeds in orde ... Het zou wel fijn zijn als er op de website van dogsincluded nog veel meer hotels open zouden communiceren over wat wel en niet mag in hun hotel ivm honden. Er staat namelijk heel vaak op jullie website vermeld : "helaas, wij hebben nog geen info mogen ontvangen van dit hotel ivm met hun hondenbeleid en reglementen ... " Daar is de klant/hondenliefhebber natuurlijk niets mee ... toch ?

• Kennis & Vakmanschap

Heel goede info én schitterende service! Top

Eerste keer geboekt via deze site en 100% tevreden! Klasse

• Kennis & Vakmanschap

Ben erg blij met DogsIncluded!

Je wordt al vrolijk bij het bekijken de website en nog vrolijker wanneer je geboekt hebt ! Zulke leuke baas-en diervriendelijke info ! We hebben enorm veel zin om naar Bousseviller te gaan met onze trouwe metgezellen...….

• Kennis & Vakmanschap

heel fijn geholpen aan de telefoon, goede service

Werd heel netjes gebeld nadat we een storing kregen tijdens een boeking. Ik heb het als zeer prettig en professioneel ervaren.

• Kennis & Vakmanschap

Alles tot in de puntjes uitgelegd, beschreven.

Makkelijke en goede informatie

Via andere sites iets boeken kan altijd, maar als je met een hond op pad wilt dan heb je vele vragen. Via dogsincluded boek je makkelijk en zijn vele vragen al beantwoord op hun site

Duidelijk en voordelig

Gemakkelijk boeken, vlotte reactie op onze vraag en voordeliger t.o.v. aanbieders van dezelfde accommodatie.

Vlot zoeken vlot boeken

Aangename site om gemakkelijk een vakantie verblijf te zoeken voor ons en de hondjes, eens gevonden verloopt het boeken heel vlot

• Kennis & Vakmanschap

Een vrij complete uitleg, voldoende foto’s op één site waar honden toegestaan zijn!

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Fijn om een site speciaal voor honden medereizigers te hebben gevonden.

Omdat ik in eerste instantie alle kamers bestudeerd had, bleef er een extra kamer op mijn reserveringsformulier staan die ik niet weg kon klikkken. Ik ben uiteindelijk helemaal opnieuw begonnen en toen lukte het wel. Het was makkelijker geweet als er een soort vuilnisbakje/ verwijder knop op het formulier zelf was, wat overigens wel gebruikelijk is. Nu kwam het een beetje amateuristisch over. Overigens blij met het site. Goede initiatief!

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Fijne samenwerking!

Je krijgt in een overzichtelijk dossier alle info die je nodig hebt om met je hond op vakantie te gaan. Ook bij extra vragen, zit er snel een duidelijk antwoord in de mailbox. Zeker voor herhaling vatbaar!

• Kennis & Vakmanschap

Eindelijk DE site gevonden voor logeren met een hond !

Fijn om in enkele klikken een locatie te vinden!

• Kennis & Vakmanschap

Eerst gefrustreerd, later door de juiste hulp en een telefoontje, oky.

Ik vind het een heel gedoe dat eerst steeds nagevraagd moet worden of er wel of niet vier hondjes mee mogen. Je kan toch gewoon per huis vermelden wat wel of niet mag. Als je invult vier honden, mag dat meestal niet. Maar wij hebben vier hondjes van 25-35 cm. Als ik twee honden ingevuld had mocht het wel ? ook al zijn het twee deense doggen of bernesennen ? Nou ik kan je vertellen als die onder de modder zitten en binnen komen word je vakantie huis pas vuil grrr maar oky, ik ben keurig gebeld hierover.

Goed en duidelijk

We hebben al vaker geboekt,en het is altijd goed Zeker voor mijn hond Ik geef mensen met een hond ook altijd deze website door

Duidelijk

• Kennis & Vakmanschap

duidelijk overzicht met veel mogelijkheden

Veel keus, mooie huizen

• Kennis & Vakmanschap

Zeer overzichtelijke website en goede prijzen

Zeer overzichtelijke website / goede prijzen / snelle communicatie

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Zeer prettig, zoeken is erg overzichtelijk, met als het boeken

6-14 Kennemerplein

Haarlem 2011 MJ