Tot vandaag wist ik niet van het bestaan af van mogelijkheden om tijdens een reis te overnachten met hond. Wij kamperen met een tent en voor één nacht die tent opzetten.... Direct voor een overnachting onderweg geboekt: easy!
Hele goeie ervaring, overzichtelijk en snel een hotel gevonden
Snel en kundig geholpen.
Wij nemen graag ons hondje mee als we in Nederland blijven en met de site van DogsIncluded kan ik gelijk zien welke hotels beschikbaar zijn met hond.
Fijn te weten dat onze hond welkom is.
Zeer goed geholpen .
Duidelijk, prima service en in ons geval moest er nog even overleg plaatsvinden met de eigenaar omtrent het meenemen van onze 2 Berner Sennenhonden. Dogsincluded houdt duidelijk vinger aan de pols d.m.v. tussentijdse mails. Helemaal Top!!!
Alle filters waren erg duidelijk. Zo heb ik last minuten nog een vakantiehuisje kunnen vinden. Daarna kon ik heel snel boeken en kreeg ik alle bnodigde mails etc gelijk toegestuurd. Heel erg fijn!
Nadat ik mijn vraag gesteld had aan een medewerker ging alles plots in een stroom versnelling. Gewoon Fantastisch! Dankuwel mevrouw x, je bent super aardig en voornamelijk heel snel!
Snelle persoonlijke reactie op vragen!
Original review
Maar kan verdorie niet annuleren / wijzigen naar Steeds Pagina niet gevonden
Leuk aanbod van huizen. En alle informatie ook voor de hond.
zeer positief.
Onze ervaring is zeer goed. Bij telefonische of vragen per mail kregen we goede hulp en antwoorden.
Het boeken is eenvoudig door deze site.
Vind het ontzettend fijn dat ik op jullie site terecht ben gekomen. We gaan voor de eerste keer met onze hond naar Italië, en zocht een tussenstop met hond. Echt perfect dat jullie alles al uitgestippeld hebben voor de hondenliefhebbers. Top ga zo door.
Snelle bevestiging Snelle, persoonlijke en vriendelijke communicatie Mail met extra informatie ... Top!
We hebben vaker bij dogsincluded gereserveerd. Eigenlijk altijd goede ervaringen. De laatste keer kregen wij onverwachts een extra hond erbij daar is door de huiseigenaar in Spanje niet moeilijk over gedaan. Het is voor ons een betrouwbate site.
Erg prettige telefooncontact met uw organisatie gehad; erg behulpzaam. Super!
Erg goed
al een aantal jaren zeer positief
Wij hadden een vakantie geboekt naar Denemarken die helaas geannuleerd moest worden omdat de eigenaar van het huis de woning verkocht had. Dit werd meteen zeer zorgvuldig naar ons gecommuniceerd met twee alternatieve vakantiewoningen als optie erbij, of we mochten bij dezelfde aanbieder een ander vakantiehuis boeken of we konden ons geld terugkrijgen. Ondanks dat dit ook buiten hun schuld om was namen ze het serieus op en deden er alles aan om ons alsnog een leuk alternatief aan te bieden. De communicatie hierover verliep vlot en zij bleven geduldig richting ons ondanks dat wij zelf nog een keer van gedachten veranderden. Top service! En er is uitgebreide info over de vakantiewoningen op de site te vinden.
Wij waren onze bevestigingsmail kwijt. Na telefonisch contact werd ik binnen een half uur teruggebeld met alle info.
wellicht allen huisjes laten zien waarbij honden wel welkom zijn. heb drie huisjes geboekt alvorens er een tussen zat waarbij de hond welkom was.
Ik boek altijd via jullie! Altijd goed en perfecte service!