Fijne art van boeking en correspondentie loop soepel. Wij kijken er naar uit om in het huisje te verblijven
Fijn dat er veel informatie m.b.t. reizen met een hond wordt gegeven.
Ivm lichamelijke beperkingen had ik meerdere vragen over een locatie. Geen enkel probleem en een duidelijke communicatie voor ik tot boeking over ben gegaan. Reizen met de hond maken ze heel gemakkelijk, aan alles is gedacht. Top!
Als vanouds zeer informatief en compleet
De zoektocht voor tijdens de reis de juiste accommodatie te vinden is het via DogsIncluded helemaal gelukt. En ook nog snel ook!
Jullie hebben ons super geholpen om een huis te vinden waar 3 honden welkom zijn. En vooral ook de streek waar we naartoe wilden. In de toekomst nog 1 zoekadres voor ons Dogsincluded. Wij kunnen het iedereen aanbevelen die met een hond op vakantie wil. Gedaan met uren zoeken.
Mooie woningen, goede prijs, veel info, snelle reactie, helemaal top!
Op andere sites moet je altijd uren zoeken waar je hond welkom is.
Een duidelijke, vriendelijke website. Mbv. de filters een goede keuze kunnen maken, Top!
Al meerdere keren onze vakantie geboekt via Dogs included. Super overzichtelijk en makkelijk en de zekerheid dat honden welkom zijn is ook heel fijn, natuurlijk.
Alle informatie dadelijk beschikbaar, Mails worden snel en correct opgevolgd.
Overzichtelijke website waar je meer dan 1 hond kan aangeven en meteen ziet waar je wat kan huren. Verder hele snelle reactie op vragen. ongeëvenaard! Ga zo door !
We moesten even afwachten of de 2e hond mee mocht. Werden continue op de hoogte gehouden. Erg fijn
Al een aantal keren eerder via Dogsincluded geboekt en altijd zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen. Mocht je vragen hebben over de vakantiewoning voor het boeken dan doen ze al het mogelijke om je vragen zo snel mogelijk te kunnen beantwoorden. Zelf zijn ze ook afhankelijk van derden maar ze houden je van de voortgang op de hoogte.
Zie boven
Een heel handige site wanneer je met je hond wilt reizen.
Ze hebben mijn wensen goed opgepakt, en binen een week was de omboeking in orde
Heel erg fijn
Wij gaan met onze 4 honden steeds via Dogsincluded op vakantie. Een keer moeten herboeken en verliep vlot. Wij bevelen het iedereen aan !
Door een ongeluk kunnen we niet naar onze vakantiebestemming. Dogsincluded bedankt voor het meedenken en jullie inzet om het om te boeken. Erg blij mee!
Wij boeken al onze weekendjes weg via Dogsincluded en zijn heel tevreden met de hulp die geboden wordt. Met 3 honden is het niet altijd makkelijk om ergens een huisje te vinden, maar we vinden iedere keer weer een ander leuk huis waar we heen kunnen. Als er iets is, vriendelijk en snel geholpen.
Ben benieuwd hoe het daar is
Makkelijk en zeker
Kon snel omboeken ivm een dubbele boeking