alles goed verlopen , v
goede informatie en een duidelijke uitleg
Hartelijk dank voor de hulp prima en overzichtelijk zal zeker honden vrienden adviezen u site te bezoeken Mvg odette
Fijne communicatie zowel mail als telefonisch. Mooi geregeld dat alle 3 honden mee kunnen.
duidelijke informatie, goeie zoekfunctie
1 woord: perfect!
Reeds gebruik gemaakt van een Keuzehotel van Dogsincluded
Overzichtelijke site en snelle verwerking van gegevens en bevestigingen.
Vrij goed geregeld, en vooral heel duidelijk.
Goede website, overzichtelijk, ruim aanbod, snelle service
Well run website
Makkelijk en duidelijkheid met reserveren.
duidelijk eerlijk en heel behulpzaam
Het zoeken van een gewenste accomodatie gaat heel goed op jullie site omdat je je wensen kenbaar kunt maken en dat er dan al geselecteerd wordt. Vervolgens, na boeking, komen jullie mailtjes die alles in banen leiden. Ik heb al meerdere malen bij jullie geboekt en ben altijd 100% tevreden! Ik ben adoptieconsulente bij de stichting Greyhounds in Nood Nederland, en bij al mijn adoptanten raad ik jullie aan ;)
wij hebben dit jaar voor de 4e keer via dogsincluded geboekt. Elke vraag wordt snel en goed beantwoord. alle benodigde informatie wordt duidelijk en snel aangeleverd, we krijgen zelfs informatie waar we niet eens aan gedacht hebben...altijd handig Tot nu toe zijn alle locaties ons enorm goed bevallen, ontvangst van onze hondjes was altijd erg vriendelijk. echt een aanrader!
Prettige overzichtelijke site.
Vriendelijk, attent, accuraat(!) en gemoedelijke communicatie! En, zoals beloofd, hadden wij er zelf geen omkijken naar! Wij zijn er heel blij mee; 't is anders toch lastig/moeilijker om geschikte accommodatie te vinden met hond erbij. Heel vriendelijk dank allemaal! Yvonne Wiendels
Heel fijn dat jullie zo snel geholpen hebben, zijn er erg blij mee 😉
In een woord, Fantasties. Kompetent, vrolijke mensen, zeeeeeeeeer veel info over omgeving, wat te doen is , goede berating. Van mij zijn 5 sterren te weinig, beter is een sterren hemel.
goede duidelijke website . formulier duidelijk
Snelle reactie op gestelde vragen
hele duidelijke en makkelijke site, regio, land, prijs, sterren ect. kan niet beter. en niks duurder als via hotelboekingsites. ga zo door.
Jullie zijn voor ons en voor onze drie Border Collies van onschatbare waarde! Geweldige klantservice, super website en na service!! 👍 We boeken onze vakanties al jaren bij jullie en blijven dit trouw doen.😉 Ga zo door....
Prima service: vertaling en boeking!
Nog geen gebruik gemaakt van jullie diensten. De verzekering vindt ik wel aantrekkelijk.