Perfecte zoekmachine op de website.
heel makkelijk!
De website is erg duidelijk en makkelijk in gebruik.
De site van DogsIncluded vergemakkelijkt het zoeken naar een geschikte lokatie enorm. Bovendien is de extra informatie en service goed en nuttig om te helpen bij de voorbereidingen.
Al die extra aandacht , zeker voor je huisdier voelt warm aan!
Goede informatie via website, snelle afronding boeking.
Duidelijke omschrijvingen en snelle service
Snelle service. Mooi duidelijk overzicht van alle informatie van de vakantie
Goede info.
Doordat we een 2e hond erbij kregen moesten we omboeken. We zijn vakkundig, vriendelijk en betrouwbaar geholpen door Dogsincluded. We kijken vol verwachting uit naar onze vakantie met verblijf. Eerdere ervaringen met Dogsincluded waren eveneens positief dus krijgt Dogsincluded van ons een 10!
Super goed ,op al onze vragen werd er snel geantwoord . Goede ervaringen , de 2 reis dat we bij jullie boeken . Bedankt Fam. Chroneos
Overzichtelijke site.. snel gevonden , bevestigd, binnen enkele min. Geregeld .. betaald en wel.. en de mail met reisbescheiden.
Prachtige locatie vlak bij het strand
Goede ervaring
Pluspunten
Kort maar krachtig Daar houden wij van
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Zeer duidelijk en snel geregeld
Verbeterpunten0
Graag prijzen toevoegen i.v.m. honden toegelaten in de hotels.
Pluspunten
Super geholpen om een app. Op de begane grond te vinden ivm onze 12 jarige hond
Pluspunten
snelle communicatie / flexibel