Pluspunten
Je wordt vriendelijk te woord gestaan als je belt en ze regelen de dingen snel. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de aanvraag van reserveren. Als antwoord op een vraag aan de eigenaar wat langer duurt houden ze contact door dit te laten weten.
Pluspunten
duidelijk en snelle reactie
Pluspunten
Duidelijk en ongekompliceerd, helaas (heel kort dag reservering) weet ik nog niet of mijn 3 honden in dit hotel mogen overnachten
Pluspunten
De snelheid van de site is prima
Pluspunten
Alles al jarenlang via jullie geregeld en nog nooit een teleurstelling gehad. Jullie verdienen een 10+ voor alles. Ga zo door
Pluspunten
Snelle reactie op je vraag Duidelijk overzicht wat een weekje eerder of later komt Je hond is duidelijk welkom hier Duidelijke foto's
Pluspunten
Ik heb vorig jaar ook hier hetzelfde huisje in Rheburg-Loccum in Duitsland geboekt en dat is heel goed bevallen. Wij en zowel ons hondjes Suki & Ping waren tevreden.!
Pluspunten
Goed overzichtelijk
Pluspunten
Duidelijke site. Goed zoek-opties. Correcte en snelle communicatie
Pluspunten
Duidelijk en je weet wat de kosten zijn zonder verrassingen.Maar ook belangrijk dat er informatie is tot betrekking dierenartsen en dergelijke.Erg fijn en word zeer gewaardeerd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Honden kunnen mee en ook omheining
Pluspunten
Steeds prima