Pluspunten
gewoon voor mij in deze niet, ik ben bij het zeer onverwachts omboeken van een huis met het reizen met 5 honden gewoon onwijs goed geholpen en gerustgesteld. Dus ik zeg ga zo door !!!!!!
Pluspunten
Goede duidelijke site
Pluspunten
Goede en duidelijke communicatie. Bellen bij vragen netjes en snel terug
Verbeterpuntenbij prijsoverzicht ook nogmaals weergeven of honden gratis zijn.
Pluspunten
Wij verheugen ons nu al op ons verblijf.
Verbeterpuntende betaling gang wat stroef, een aantal keer: error
Pluspunten
Al meerdere malen via Dogs Includes op vakantie geweest met onze 2 honden, site is overzichtelijk, duidelijke info, en alles in netjes geregeld.
Pluspunten
Tot nu toe alles meer dan prima verzorgd. Het is de eerste maal dat we boeken via jullie organisatie, we moeten derhalve nog wachten totdat we zijn geweest of alles idd goed zal zijn als ervaring voor ons.
VerbeterpuntenNu nog geen tips of ideeën
Tot nu toe heb ik nog geen verbeter punten
Pluspunten
Snelle service, vlotte afhandeling.
Pluspunten
Duidelijk, snel en goed!
Pluspunten
Vorige vakantie was super geregeld.
VerbeterpuntenMisschien een gemiddeld bedrag noemen voor electra?
Pluspunten
Grote keuze van overnachtingsmogelijkheden met honden
VerbeterpuntenProberen vooraf te weten of en hoeveel er voor honden moet bijbetaald worden. Waar de honden wel of niet binnen mogen, dat soort zaken.
Pluspunten
prima service. alles duidelijk en helder vooral informatie over honden.
Pluspunten
Als er een huis niet beschikbaar is zoeken ze andere opties voor en dat is heel fijn
Pluspunten
Fijn dat de hotels door jullie wordt benaderd en we meteen weten wat de kosten voor de honden zijn.