Pluspunten
Zeer duidelijke info gekregen op vragen etc en snelle sevice
Pluspunten
Dogsincluded voor als je zorgeloos met je honden op vakantie wil
Pluspunten
Totaalpakket perfect .
VerbeterpuntenGeen .
Pluspunten
Binnen een uur onze bestemming gevonden, zoals altijd een duidelijk beeld over communicatie naar de verhuurder. En binnen de kortste tijd goedkeuring bij extra hond
VerbeterpuntenZoeken op de kaart naar accomodatie mag voor ons iets gemakkelijker zo zit je direct in de hoek waar je wilt zijn door in te zoemen
Pluspunten
prachtige site en heel diervriendelijk
Pluspunten
Zeer overzichtelijk en duidelijke website. Je krijgt voldoende informatie
Pluspunten
Nu voor de tweede Keer geboekt weer naar wildschonau
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer verrassend snel en accuraat, bij het financiële afhandeling direct inzagen in het contract formulieren, perfect ik heb er een goed gevoel bij, super hoor
VerbeterpuntenNiet dat ik hier een oordeel over kan geven
Pluspunten
Hoeveelheid aanbod van hotels waar een hond mee mag.
VerbeterpuntenVooraf de kosten voor hond kenbaar maken
Pluspunten
Goede beschrijving en uitleg. Als je iets vraagt, krijg je snel en goed antwoord.
Pluspunten
Tot nu toe alles! Snelheid, informatie, meedenken, vooruitdenken. Niet te geloven. zo´n service ben ik niet gewend in Spanje!! Of alles klopt bij aankomst kan ik nu nog niets over zeggen, maar zal ik zeker doen als ik die mogelijkheid heb.
Pluspunten
Heel fijn en praktisch om een vakantiewoning te vinden. Leuk de informatie voor de hond. Erg attent.
Pluspunten
Je laat de klant bijna alles doen.
Verbeterpunten-
VerbeterpuntenGeen