Pluspunten
Het is fijn om van tevoren te weten dat een hondje mee mag. Ook geen gezeur over een 1-persoonsboeking. Ruime keuze.
VerbeterpuntenJammer dat er nog niet veel beoordelingen zijn voor de gedragsregels in het hotel w.b. de hionden.
Specifieke info wat betreft omheining zou het perfect maken. Daar nu met kleine hondjes niet altijd goed gaat als er een hek is en blijkt dat deze er toch onderdoor kan.
Pluspunten
Persoonlijke aandacht
Pluspunten
Elke zomervakantie boeken we ons verblijf via Dogsincluded. Prettig bedrijf goede adviezen en handige tips.
Pluspunten
Snel en duidelijk contact via de mail.
VerbeterpuntenSoms zijn dezelfde vakantiehuizen met de zoekmachine meerdere keren te boeken tijdens dezelfde periode en ook nog eens met een verschil in prijs
Pluspunten
voor het grootste deel duidelijke info
VerbeterpuntenKan geen info vinden hoe ik moet aangeven dat we incl ontbijt willen
Pluspunten
Hotel onderweg service
VerbeterpuntenVaker priberen specifieke info over honden toe te voegen
Pluspunten
Hele fijne site met veel verschillende accommodaties. Echt ideaal voor vakantie met de hond, scheelt hoop zoekwerk. Snel antwoord op vragen.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Mooi overzichtelijk waar me met de hond naartoe kunnen
Pluspunten
Je wordt niet behandeld als een nummer en zeker de honden niet. Je krijgt snel antwoord. De huizen zijn wat ons betreft tot nu toe previes zoals we verwachten. Verder 3ordt mey de boeking alles duidelijk omschreven.
VerbeterpuntenJe krijgt pas bij volledige betaling te zien waar de losloopgebieden en wandelroutes zijn . Dat is wel een beetje jammer. Dat wil ik dan toch wel graag zien voordat ik boek. Nu is het een beetje een ruim begrip als er staat bijvoorbeeld: er zijn 2 losloopgebieden binnen 20 km, en dat is dan hemelsbreed. Wil dan wel graag details zien.
Pluspunten
Verbazend wat er allemaal en snel word geregeld
Verbeterpuntenwaar je een zeilboot kan huren