Pluspunten
duidelijke informatie
Pluspunten
snelle en zeer duidelijke site. En uitgebreide omschrijving van het huis, omgeving en handige weetjes ( dierenarts e.d.)
Verbeterpuntengeen
Daar het hotels zijn waar honden toegelaten zijn, is het ook handig om op voorhand te weten hoeveel de hotels voor de hond aanrekenen en niet pas na de boeking . Dit staat er , indien de hond niet gratis is, meestal niet bij vermeld .
Beste Annelies, allereerst hartelijk dank voor de prachtige beoordeling! Worden wij heel gelukkig van :-) wat betreft je verbeterpunt: wij zouden het ook geweldig vinden als we van alle hotels de kosten voor de hond zouden weten. Maar omdat we zo'n 200.000 hotels op de site hebben staan, is het voor ons niet haalbaar om ze daar allemaal voor te benaderen. Dat zul je misschien wel begrijpen. Daarom vragen we het bij iedere boeking na en vragen we onze klanten ook om na hun hotelbezoek eventuele kosten voor de hond aan ons door te geven. Zo krijgen we toch steeds meer informatie op de site. We hopen dan ook van harte dat je na jullie verblijven de kosten ook aan ons door willen geven. Een hele fijne dag gewenst van het DogsIncluded-team
Pluspunten
Wij zijn heel tevreden met de geboden diensten.
Pluspunten
Ik heb het al gezegd in een apart mailtje! De start = reservatie + de interessante informatie die we én onze honden :-) net ontvangen hebben, top! Laat de vakantie nu ook zo goed meevallen!
Pluspunten
alles heel snel en eenvoudig geregeld
Pluspunten
Duidelijke website; boeken loopt goed
Verbeterpuntenwat mij betreft niets
bij accommodaties navragen of honden meemogen in restaurant en of ze alleen op de kamer mogen blijven. Zou fijn zijn als dit al op de site stond
Hartelijk dank voor je beoordeling. Als we deze info hebben ontvangen van een hotel, plaatsen wij dit ook direct op de website. Echter, we hebben deze info helaas nog niet van alle hotels ontvangen, maar er komen er iedere dag weer nieuwe binnen die we dan meteen op de site plaatsen. We zullen dus in de loop van de tijd steeds completer worden met aanvullende info...
Pluspunten
interressante informatie over honden op reis in het buitenland
Pluspunten
Duidelijke en veel extra informatie over het verblijf van de hond
Pluspunten
Wat een leuke website! Ik ben helemaal verrast door alle informatie en behulpzaamheid. Dat maakt dat ik nog meer zin heb in ons weekend-weg!
Pluspunten
Duidelijke informatie over het vakantieadres. Wij hebben hiervoor ook geboekt bij Dogsincluded. Fijn bedrijf om een vakantie te boeken.
Pluspunten
Geweldig!!
Pluspunten
Super tevreden
Pluspunten
Uitgebreide informatie.
Pluspunten
Vriendelijk aan de telefoon en makkelijk bereikbaar. Leuk dat er gelijk losloopgebieden worden opgegeven met afstanden tot het huisje.
VerbeterpuntenGeen mail gehad dat de eigenaar akkoord ging met 2 honden. Hij schijnt wel verzonden te zijn, maar waarheen??? Niets ontvangen.
Pluspunten
Pluspunten
Er wordt overzichtelijk alle informatie gegeven die nodig is vóór en na een boeking.