Pluspunten
Snelle reactie dat is heel fijn.
Pluspunten
Geweldige snelle afhandeling en service!
Pluspunten
Snelle service na een vraag over een accommodatie
Pluspunten
Overzichtelijke en gedetailleerde info over het verblijf
Pluspunten
Snelle reactie, vriendelijk. Echt heel klantvriendelijk! Brengt je gelijk al in de vakantiesfeer en ook heel fijn dat er meegedacht wordt!
Pluspunten
zeer goed geholpen en te woord gestaan zal zeker weer boeken bij dit bedrijf de volgende keer zonder pardon Keurig te woord gestaan en zeer correct opgelost zoals het bedrijf al tijden doet geen enkele klacht alleen plus punten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke informatie op de website en ook in de mail na boeking. Wij kenden deze website nog niet, maar het voelde gelijk goed en vertrouwd. Als dat zo blijft hopen we zeker vaker gebruik hiervan te maken!
VerbeterpuntenDe website werkte (op IPhone vooral) af en toe wat lastig. De slideshow van de foto's van huis en omgeving was wat traag.
Pluspunten
Vriendelijk en geduldig met het beantwoorden van de vragen.
Pluspunten
Website en informatie is erg duidelijk. Het boeken van een vakantie is ook heel makkelijk en overzichtelijk.
Pluspunten
Ik vind het super dat jullie zo'n overzichtelijke site hebben. Hierdoor kan ik met een paar muisklikken onze ideale vakantiebestemming vinden. Zeker met 2 honden is het vaak wat moeilijker om iets te vinden. 1 hond is meestal geen probleem. Bij jullie kan je tenminste aangeven met hoeveel honden je reist en kun je gelijk op de juiste huizen gaan zoeken. Ideaal!!
VerbeterpuntenKan ik zo snel niet bedenken.