Pluspunten
Zeer vriendelijk en behulpzaam
VerbeterpuntenGa zo door! Wij boeken alleen nog maar hier
Pluspunten
Veel keuze, goed meedenken en geen giga-prijzen. Scheelt ons enorm veel zoekwerk naar een plek waar onze hond welkom is.
Pluspunten
Snelle reactie en goede ervaringen met vorige boeking
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Handig
VerbeterpuntenHet aantal te tonen hotels/apartementen/etc. (linker kolom) komt niet altijd overeen met het getoonde aantal hotels/apartementen/etc.
Pluspunten
Al veel positieve ervaringen met Dogsincluded opgedaan.
Pluspunten
Ik vind jullie helemaal geweldig al heel wat leuke vakanties bij jullie geboekt.
VerbeterpuntenHeb ik niet!!!
Pluspunten
Zeer attent bij wensen m.b.t. Minder validiteit partner.
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Duidelijke website kon goed invullen wat ik wilde. Fijn dat je gelijk de verzekering af kan sluiten.
VerbeterpuntenIets meer info over de inrichting vd huisjes en de invertaris en of er een omheind plaatsje bij is zodat je weet of de hond wel of niet los buiten kan
Pluspunten
Probleemloos boeken, heerlijk.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snel en correct
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
duidelijke info
Verbeterpuntenmisschien nog meer info ivm honden,zoals : mogen honden mee in het restaurant,mogelijkheid om half pension te boeken
Pluspunten
prachtige website zeer goede selectiecriteria voor hondenliefhebbers
Pluspunten
Vriendelijk, geduldig en zeer behulpzaam. Dankuwel!!
Pluspunten
Hondjes in omheinde tuin!!!
Pluspunten
Leuke en uitnodigende nieuwsbrief, duidelijke site en persoonsgerichte communicatie.
VerbeterpuntenAls ik dan toch iets moet aangeven: Wij zijn altijd op zoek naar een huis met een omheinde tuin. Ik zou het handiger vinden wanneer de huiseigenaren duidelijker aangeven waaruit de omheining bestaat en of het een afgesloten omheining betreft.
Pluspunten
Snelle reactie en vriendelijke reactie op boekingsverzoek. Je wordt op de hoogte gesteld als een reactie van de huiseigenaar wat langer duurt.
Pluspunten
Supersnelle afhandeling van mijn vragen.
VerbeterpuntenGeen. Uitmuntende service.